ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε καταστολή η 27χρονη οδηγός – Κρίσιμα και η νεαρή συνεπιβάτισσα

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε καταστολή η 27χρονη οδηγός – Κρίσιμα και η νεαρή συνεπιβάτισσα

Σε καταστολή στην Εντατική του Γεν. Νοσοκομείου Λευκωσίας, νοσηλεύεται η 27χρονη οδηγός του οχήματος που ενεπλάκη το μεσημέρι της Παρασκευής (16/8) στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στον δρόμο Αγ. Αμβροσίου – Βουνιού.

Σύμφωνα με αρμόδια αστυνομική πηγή, η κατάσταση της υγείας της 27χρονης συνεχίζει να θεωρείται κρίσιμη. Θυμίζουμε ότι η νεαρή οδηγός μετά την βίαιη σύγκρουση που είχε το όχημά της με αυτό της άτυχης Μαρούλας Χριστοδούλου που έχασε τη ζωή της συνεπεία του τροχαίου, υπέστη αιμορραγικές θλάσεις εγκεφάλου και κατάγματα στους δυο μηρούς.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της, ενώ αρχικά μεταφέρθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού, στην συνέχεια κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο Γεν. Νοσοκομείο της πρωτεύουσας όπου νοσηλεύεται στην εντατική σε καταστολή.

Όσον αφορά την 27χρονη κοπέλα, που επέβαινε στο όχημα της νεαρής οδηγού και κατά την ώρα της σύγκρουσης καθόταν στο πίσω κάθισμα, σύμφωνα πάντα με την ίδια αστυνομική πηγή νοσηλεύεται επίσης κρίσιμα, αλλά στην Μονάδα Εντατικής του Γεν. Νοσοκομείου Λεμεσού. Θυμίζουμε ότι υπέστη εσωτερική αιμορραγία.

Ο 28χρονος συνοδηγός της 27χρονης, παρά το γεγονός ότι υπέστη κάταγμα χεριού και κάταγμα αριστερής κερκίδας και στέρνου, η κατάστασή του χαρακτηρίζεται ως εκτός κινδύνου.

Σχετικά με την νεκροτομή επί της σορού της άτυχης 74χρονης οδηγού, Μαρούλας Χριστοδούλου, που απεβίωσε εξαιτίας της τροχαίας σύγκρουσης, αναμένεται να οριστεί σε συνεννόηση του Ιατροδικαστή με την Αστυνομία

Μαρινέλλα Παναγιώτου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top