Α/ΔΡΟΜΟΣ: Κλειστή η μια λωρίδα λόγω τροχαίου – Όχημα προσέκρουσε στο κιγκλίδωμα

Α/ΔΡΟΜΟΣ: Κλειστή η μια λωρίδα λόγω τροχαίου – Όχημα προσέκρουσε στο κιγκλίδωμα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σάββατου 17/08 στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λόγω τροχαίας σύγκρουσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, έχει κλείσει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου, προς Λεμεσό, στο ύψος του Κόρνου.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 16:00 όπου όχημα συγκρούστηκε στο κιγκλίδωμα με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Από τη σύγκρουση δεν έχει αναφερθεί οποιοσδήποτε σοβαρός τραυματισμός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE