«Έχασαν» δυο φυλακισμένους – Κατάλαβαν πως έλειπαν στην καταμέτρηση

«Έχασαν» δυο φυλακισμένους – Κατάλαβαν πως έλειπαν στην καταμέτρηση

Αναζητούνται αλλοδαποί που εξέτιαν ποινές στις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας.

Δύο άτομα τα οποία εξέτιαν ποινές φυλάκισης στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας Χαλκιδικής, αναζητούνται από την αστυνομία.

Πρόκειται για έναν 35χρονο αλλοδαπό ο οποίος κρατείτο με το καθεστώς του «λογοτιμήτη» και το βράδυ της Παρασκευής 16/08, κατά την καταμέτρηση, διαπιστώθηκε η απουσία του.

Επίσης, από τις Αστυνομικές Αρχές αναζητείται 34χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κρατούνταν στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας Χαλκιδικής και προχθές, 15 Αυγούστου 2019, δεν επέστρεψε μετά από άδεια που είχε λάβει.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η δημόσια τοποθέτηση ΠτΔ μετά την διάσκεψη Σ. Αγγελλίδη - «Ξεφεύγει του θεσμικού πλαισίου...»

Η δημόσια τοποθέτηση ΠτΔ μετά την διάσκεψη Σ. Αγγελλίδη - «Ξεφεύγει του θεσμικού πλαισίου...»

Αυτή η Κυβέρνηση είναι η πρώτη που στα 65 χρόνια ύπαρξης της Κυπριακής Δημοκρατίας τόλμησε, παρά τις αντίθετες απόψεις κάποιων συμπεριλαμβανομένων και κάποιων στη Νομική Υπηρεσία, να προχωρήσει με τον διαχωρισμό της Νομικής Υπηρεσίας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE