ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Μάζεψε αρκετές χιλιάδες στερλίνες κι επιθυμεί και Βρετανό δικηγόρο

ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Μάζεψε αρκετές χιλιάδες στερλίνες κι επιθυμεί και Βρετανό δικηγόρο

Ζητά να εκπροσωπηθεί και από Βρετανό δικηγόρο η 19χρονη που είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της δημόσιας βλάβης.

Θυμίζουμε πως ψευδώς είχε ισχυριστεί ότι την βίασαν ομαδικά 12 Ισραηλινοί σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας.

Όπως έγινε γνωστό η οικογένεια της Αγγλίδας απέστειλε επιστολή προς τον Γενικό Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη, υποβάλλοντας αίτημα για να εκπροσωπηθεί στο δικαστήριο και από Βρετανό δικηγόρο.

Το αίτημά τους για όσους παρακολουθούν από κοντά τα γεγονότα είναι πολύ λογικό. Κι αυτό γιατί οι οικείοι της 19χρονης διοργάνωσαν διαδικτυακό έρανο με στόχο την καλύτερη δυνατόν νομική εκπροσώπηση της νεαρής Βρετανίδας.

Ο έρανος που έχει ξεκινήσει η οικογένεια της 19χρονης μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας για κάλυψη του ποσού που θ’ απαιτηθεί για τα δικηγορικά έξοδα της νεαρής κατηγορούμενης, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το περιβάλλον της Αγγλίδας, μέχρι σήμερα έχει συγκεντρωθεί ένα ποσό κοντά στις 22.500 στερλίνες (!) έπειτα από συνεισφορές εκατοντάδων ατόμων από διάφορες χώρες του κόσμου, μεταξύ αυτών και από το Ισραήλ.

Κατά τ΄ άλλα η υπόθεση συνεχίζει να οδηγείται από αναβολή σε αναβολή. Όπως έγινε γνωστό το πρωί (19/08) στη δικάσιμο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου η 19χρονη δεν απάντησε κατά πόσον παραδέχεται την κατηγορία της δημόσιας βλάβης που αντιμετωπίζει.

Η νεαρή Βρετανίδα εκπροσωπήθηκε από νέα δικηγόρο, τη Νικολέτα Χαραλαμπίδου, η οποία ζήτησε αναβολή της υπόθεσης προκειμένου να της δοθεί χρόνος να μελετήσει το μαρτυρικό υλικό και να συμβουλέψει την πελάτισσά της για την απάντηση που θα δώσει στην κατηγορία.

Να θυμίσουμε ότι κατά την προηγούμενη δικάσιμο (07/08), ο δικηγόρος της 19χρονης, Ανδρέας Πιττάτζιης, υπέβαλε την παραίτησή του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top