ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΘΑΝΑΤΟΣ 22ΧΡΟΝΟΥ: Ενδεχόμενο η Αστυνομία να εξετάσει υπόθεση ανθρωποκτονίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΘΑΝΑΤΟΣ 22ΧΡΟΝΟΥ: Ενδεχόμενο η Αστυνομία να εξετάσει υπόθεση ανθρωποκτονίας

Η υπόθεση αφύσικου θανάτου του 22χρονου από τον Στρόβολο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για την οποία κάναμε αναφορά σε δημοσίευμά μας το βράδυ της Τετάρτης (21/08), προσεγγίζεται με τη δέουσα σοβαρότητα από την Αστυνομία.

Της Γεωργίας Παππούτα

Αρμόδια αστυνομική πηγή μας ανέφερε ότι οι εξετάσεις βρίσκονται στο αρχικό στάδιο και πρόσθεσε ότι η Αστυνομία βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των ιστοπαθολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων (λήφθηκαν δείγματα κατά τη νεκροτομή).

Απαντώντας σε σχετική μας ερώτηση, ανέφερε ότι «δεν αποκλείεται να διερευνηθεί και υπόθεση ανθρωποκτονίας». Και πρόσθεσε ότι όλα θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

Όπως σημειώσαμε και την Τετάρτη (21/08) το βράδυ, ο 22χρονος έχασε τη ζωή του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου βρισκόταν από την περασμένη εβδομάδα.

Ο νεαρός εισήχθη στο δημόσιο νοσηλευτήριο στις 14 Αυγούστου για να υποβληθεί σε επέμβαση ρινικού διαφράγματος. Επέμβαση που πραγματοποιήθηκε στις 16 του μηνός, δυο ημέρες αργότερα. Την περασμένη Δευτέρα (19/08) ο 22χρονος ένιωσε έντονη αδιαθεσία χωρίς προφανή ιατρική αιτία και η υγεία του επιδεινώθηκε. Ως αποτέλεσμα αυτού, εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Δυστυχώς κατέληξε το πρωί της Τετάρτης (21/08).

Έρευνες διενεργούνται από αρμόδιες υπηρεσίες της Αστυνομίας.

Να σημειωθεί ότι εντός της ημέρας (22/08) πραγματοποιήθηκε νεκροτομή στη σορό του νεαρού από τον ιατροδικαστή της Δημοκρατίας Νικόλα Χαραλάμπους στην παρουσία του ιδιώτη ιατροδικαστή Μάριου Ματσάκη.

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top