ΠΑΡΑ-THEMA

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΤΣΙΩΝ – «Τον έβλεπα συχνά, πάνω-κάτω στο δρόμο… Δυστυχώς, κρατούν στο χέρι το χαρτί της κηδείας» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΤΣΙΩΝ – «Τον έβλεπα συχνά, πάνω-κάτω στο δρόμο… Δυστυχώς, κρατούν στο χέρι το χαρτί της κηδείας» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Είναι… κατάρα για έναν δημοσιογράφο όταν καλείται να καλύψει τον θάνατο ενός νέου συνανθρώπου του σε δυστύχημα.

Ένας άδικος χαμός που βυθίζει στο πένθος οικογένειες …

Το μόνο που μας μένει να κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να στείλουμε ηχηρά μηνύματα προκειμένου οι άλλοι νέοι να παραδειγματιστούν και να λαμβάνουν τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει.

Ο συνάδελφος Στέλιος Στυλιανού που κάλυψε το ρεπορτάζ του σοβαρού τροχαίο στα Λατσιά τα ξημερώματα της Κυριακής (25/08) μετέφερε κάποιες δυνατές εικόνες από τη σκηνή της μοιραίας σύγκρουσης. Τις παραθέτουμε για προβληματισμό:

Επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην περιοχή μας ανέφερε: «Τον έβλεπα συχνά, πάνω-κάτω στο δρόμο, δυστυχώς αυτοί που δεν προσέχουν και δεν φορούν το κράνος τους, κρατούν στο χέρι τους το χαρτί της κηδείας τους».

Στο σημείο, παγωμάρα, πλήθος κόσμου να αναζητεί τα αίτια της νέας τραγωδίας. Να συζητούν, να διαμαρτύρονται, να συμφωνούν ότι κάτι επιτέλους πρέπει να γίνει. Παρακαλούσαν ο μικρός να τα καταφέρει. Έφυγε με το ασθενοφόρο ζωντανός. Δυστυχώς ήταν η τελευταία του βόλα. Στις 02:30 ο 24χρονος έφυγε για τη γετιονιά των αγγέλων.

Δύσκολα βρίσκεις λόγια για να περιγράψεις τα συναισθήματα σου, αντικρίζοντας, μια μοτοσικλέτα, άμορφη μάζα σιδερικών και αίμα, πολύ αίμα, στην άσφαλτο.

 

Ήταν το αίμα του άτυχου Μπρουκ-Μαρκ Χριστοδούλου, μόλις 24 ετών, που τα ξημερώματα της Κυριακής 25/8 άφησε την τελευταία του πνοή, άφησε πίσω συγγενείς, φίλους και όπως είναι λογικό πόνο και θλίψη από την απώλεια του.

Το θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε στα Λατσιά, γύρω στις 23:30 το βράδυ του Σαββάτου 24/8 ήταν άλλη μια γροθιά στο στομάχι, άλλος ένας χαμός νέου παιδιού, που δεν κατάφερε να «χαλιναγωγήσει» το πάθος του για τις μοτοσικλέτες και την ταχύτητα.

Συνομιλήσαμε με αρκετούς μάρτυρες, το ήξεραν το παιδί, τον έβλεπαν καθημερινά στα Λατσιά, να καβαλάει τη μοτοσικλέτα του. Ευγενικός και πρόσχαρος, μας δήλωσε γυναίκα που τον γνώριζε. «Του έλεγα μην τρέχεις γιε μου, να φοράς το κράνος σου, μεν κάμνεις πελλάρες με τη μοτόρα».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top