«Φρέναρε» τη Σεβίλλη η Θέλτα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν»

«Φρέναρε» τη Σεβίλλη η Θέλτα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν»

Με μόλις μία φάση στο ματς την οποία έκανε γκολ στο φινάλε, η Θέλτα «φρέναρε» τη Σεβίλλη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» (1-1), βάζοντας τέλος στο σερί που πήγαν να χτίσουν οι Ανδαλουσιανοί.

Μπορεί η Σεβίλλη να ήταν κοντά στο τρία στα τρία στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αλλά δεν είχε την τύχη με το μέρος της, με αποτέλεσμα να μείνει ισόπαλη 1-1 απέναντι στη Θέλτα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Η ομάδα του Λοπετέγκι, ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς, είχε τις ευκαιρίες, βρήκε προς το τέλος το γκολ που ήθελε, αλλά δεν είχε την τύχη με το μέρος της και έχασε το απόλυτο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, με την Θέλτα να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας, έχοντας μόλις μία κλασική ευκαιρία στο ματς, την οποία όμως έκανε γκολ.

Οι Ανδαλουσιανοί, αν και είχαν τον έλεγχο του ματς και τις ευκαιρίες, πήραν προδάδισμα στο 81ο λεπτό, όταν με ιδανική εκτέλεση φάουλ ο Μπανέγκα βρήκε στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας τον Βάσκες που με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Ωστόσο, οι «ροχιμπλάνκος», νομίζοντας ότι πήραν το τρίποντο… έχασαν τη συγκέντρωση τους και έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να βγουν για πρώτη φορά μπροστά και το πλήρωσαν.

Η Θέλτα βγήκε στην κόντρα, με τον Ντένις Σουάρεθ στο 84ο λεπτό να πλασάρει ιδανικά τον Βάτσλικ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Αναλυτικά, η 3η αγωνιστική

Παρασκευή, 30/8

Σεβίλλη-Θέλτα 1-1
(81′ Βάσκες – 84′ Ντένις Σουάρεθ)

Μπιλμπάο-Σοσιεδάδ (23:00)

Σάββατο, 31/8

Οσασούνα-Μπαρτσελόνα (18:00)
Χετάφε-Αλαβές (20:00)
Λεβάντε-Βαγιαδολίδ (20:00)
Μπέτις-Λεγανές (22:00)

Κυριακή, 1/9

Βαλένθια-Μαγιόρκα (18:00)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Εϊμπάρ (20:00)
Εσπανιόλ-Γρανάδα (20:00)
Βιγιαρεάλ-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική:

Παρασκευή 13/9

Μαγιόρκα-Αθλέτικ Μπιλμπάο (22:00)

Σάββατο 14/9

Ρεάλ Μαδρίτης-Λεβάντε (14:00)
Λεγκανιές-Βιγιαρεάλ (17:00)
Σοσιεδάδ-Ατλέτικο Μαδρίτης (19:30)
Μπαρτσελόνα-Βαλένθια (22:00)

Κυριακή 15/9

Έιμπαρ-Εσπανιόλ (13:00)
Αλαβές-Σεβίλλη (15:00)
Θέλτα-Γρανάδα (17:00)
Βαγιαδολίδ-Οσασούνα (19:30)
Μπέτις-Χετάφε (22:00)

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE