ΚΥΠΡΟΣ

Σημαντικό παιχνίδι σήμερα για την Ανόρθωση

Σημαντικό παιχνίδι σήμερα για την Ανόρθωση

Η Ανόρθωση σήμερα έχει μόνο έναν στόχο να καταφέρει να κερδίσει και να αφήσει την Ομόνοια πίσω στην βαθμολογία .

Το συν 4 για την Ανόρθωση είναι ο μεγάλος στόχος του Αντρέ Πάους και των παικτών του και μαζί με τον κόσμο έχουν όλα τα εφόδια να το πετύχουν. Ασφαλώς και η απουσία του Κάλβο αλλα και των Μαραγκού και Άντιτς είναι σημαντικές για την Ανόρθωση αλλα ασφαλώς η κατάσταση είναι καλύτερη από ότι ήταν τις προηγούμενες αγωνιστικές.

Το ερωτηματικό του Πάους έχει να κάνει κυρίως με τον Λαιφη και αν θα αγωνισθεί στην μεσαία γραμμή η στην άμυνα. Στον αγώνα με τον Ερμή ο Λαιφη ειχε αγωνισθεί σαν μέσος και είχε βοηθήσει την ομάδα του να κάνει στο πρώτο ημίχρονο ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Σήμερα ο κ Παους έχει στο μυαλό του να τον αφήσει και πάλι στην μεσαία γραμμή και να μεταθέσει στην άμυνα τον Μάκο.

Ο κόσμος της Ανόρθωσης θα δώσει έντονο το παρών του μιας και ξέρει πως ο αγώνας είναι ζωτικής σημασίας για την ομάδα του. Οι υπολογισμοί από τους παράγοντες της Ανόρθωσης μιλούν για μια παρουσία τουλάχιστον 6 χιλιάδων φίλων της ομάδας στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

Λύση δύο κρατών, με την ασαφή ορολογία της κυριαρχικής ισότητας, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως η ε/κ πλευρά δεν έχει «κανένα κρυφό σχέδιο Β’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top