Στην ΑΛΛΟΔΑΠΗ ο Αντρέας Παντελή…

Στην ΑΛΛΟΔΑΠΗ ο Αντρέας Παντελή…

Tην περασμένη Παρασκευή η επίσημη Ανόρθωση προχώρησε τις διαδικασίες – με καταγγελία στην αστυνομία- για τις ατασθαλίες που θεωρούν ότι έγιναν, επί θητείας Αντρέα Παντελή στην προεδρία της εταιρίας. 

Λήφθηκαν ήδη κάποιες καταθέσεις για την υπόθεση. Σε κάποια στιγμή, αναμένεται να… λάβει κλήση και ο πρώην πρόεδρος της Κυρίας, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται εκτός Κύπρου (είναι στη Βουλγαρία).

Το ποσό που δεν «δικαιολογήθηκε» στα βιβλία της εταιρίας, όπως πληροφορούμαστε, είναι γύρω στις 250 χιλιάδες ευρώ.

Ο Αντρέας Παντελή, μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης να «σταλεί» η υπόθεση ενώπιον της αστυνομίας, δεν έχει προβεί σε οποιαδήποτε δημόσια τοποθέτηση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.