Μητροπολίτης Μόρφου – Αστυνομία: Δεν εντοπίζεται ποινικό αδίκημα

Μητροπολίτης Μόρφου – Αστυνομία: Δεν εντοπίζεται ποινικό αδίκημα

Η Αστυνομία Κύπρου μετά τις έρευνες και τις καταθέσεις που έλαβε, φαίνεται να κατέληξε ότι ο Μητροπολίτης Μόρφου, δεν διέπραξε κάποιο ποινικό αδίκημα όσον αφορά δηλώσεις που έκανε σχετικά με τους ομοφυλόφιλους.

Η αστυνομική έρευνα σε βάρος του Μητροπολίτη Μόρφου, θυμίζουμε ότι διεξήχθη μετά από οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα, εξαιτίας των δηλώσεών του για τους ομοφυλόφιλους.

Όπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος» που φέρνει στο φως το πόρισμα της Αστυνομίας για τον Μητροπολίτη, μετά από αυτή την εξέλιξη, ο φάκελος της υπόθεσης διαβιβάστηκε στην Νομική Υπηρεσία για να μελετηθεί από τον Γενικό Εισαγγελέα και να δώσει οδηγίες για περαιτέρω χειρισμό της.

Για την υπόθεση κατέθεσε και ο ίδιος ο Μητροπολίτης.

Θυμίζουμε ότι είχε προκληθεί σάλος μετά τις εν λόγω δηλώσεις του Μητροπολίτη, με πολιτικά πρόσωπα και όχι μόνο να τοποθετούνται εναντίον και να καταδικάζουν, ενώ είχαν γίνει και θέμα μέχρι και στην Αγγλία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE