Οριστικά στις ΕΠΙΛΟΓΕΣ του νέου κόουτς ο Ρομπέρζ! Ποιος ΦΕΥΓΕΙ…

Οριστικά στις ΕΠΙΛΟΓΕΣ του νέου κόουτς ο Ρομπέρζ! Ποιος ΦΕΥΓΕΙ…

Πριν στεγνώσει το μελάνι του ρεπορτάζ της σελίδας μας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), για το σενάριο παραμονής του Bαλεντίν Ρομπέρζ, επιβεβαιώνεται επίσημα ότι ο Γάλλος αμυντικός θα είναι στη διάθεση του καινούργιου προπονητή. 

O παίχτης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη και τον διευθυντή ποδοσφαίρου Πέτρο Κονναφή, όπου λύθηκαν οι παρεξηγήσεις που υπήρξαν προς το τέλος της περασμένης σεζόν.

Βασικά ο Ρομπέρζ είπε και στους προϊστάμενους του, όσα έλεγε και στους οπαδούς του Απόλλωνα που είχε επικοινωνία τις τελευταίες εβδομάδες. Ότι επιθυμία του ήταν να παραμείνει στην ομάδα.

Από επίσημες πηγές διευκρινίζεται, ότι η παραμονή του Γάλλου στην ομάδα, δεν έχει καμία σχέση με την απόφαση διακοπής της συνεργασίας με τον Σωφρόνη Αυγουστή. Θα το ξεκαθαρίσει και ο πρόεδρος των κυανολεύκων, όταν προσεχώς θα μιλήσει σε συνέντευξη τύπου.

Με την εγγραφή του Ρομπέρζ στο δυναμικό της ομάδας, θα διαγραφεί ο Βενσάντ Μπεσάτ. Εδώ και ένα μήνα η ιστοσελίδα μας, έγραφε συνεχώς, ότι ήταν «κομμένος» ο Γάλλος αριστερός μπακ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Ξεκίνησε με μια ισοπεδωτική επίθεση τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής (22/06) σε ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις από αμερικανικά Stealth βομμβαρδιστικά. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια εκπληκτική επίδειξη διπλωματίας στο παρασκήνιο, μία προαναγγελθείσα πυραυλική επίθεση σε αμερικανική βάση και ένα ξέσπασμα του αμερικανού προέδρου Τραμπ που έστρεψε τα «πυρά» του προς τους ηγέτες του Ισραήλ και του Ιράν. Το αποτέλεσμα, το πρωί της Τρίτης (24/06), ήταν κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE