Ξέσπασε φωτιά κοντά στο λιμάνι Λεμεσού - Αναφορές για δυνατές εκρήξεις
Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στη Λεμεσό το βράδυ της Τρίτης (6/5), ωστόσο στο σημείο παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για άμεση ανταπόκριση.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 33χρονος Σλοβάκος έχει συμφωνήσει με την Ομόνοια και ήδη βρίσκεται στην Κύπρο για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στο τριφύλλι.
Ο Χουμπότσαν ανήκε στην Μαρσέιγ την τελευταία τριετία όμως την περασμένη σεζόν κατέγραψε δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και εννέα με την δεύτερη και εν τέλει έμεινε ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι.
Άρχισε την καριέρα του από την Ζίλινα και από το 2008 μέχρι σήμερα αγωνίστηκε σε Ζενίτ, Δυναμό Μόσχας, Τραμπζονσπόρ και Μαρσέιγ ενώ μέχρι το 2018 μέτρησε 64 συμμετοχές με την Εθνική Σλοβακίας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις