Τύπωσαν την αυριανή εφημερίδα Bild με ελληνικό εξώφυλλο - «Καλωσήρθατε στη Γερμανία κύριε Τσίπρα»

Τύπωσαν την αυριανή εφημερίδα Bild με ελληνικό εξώφυλλο - «Καλωσήρθατε στη Γερμανία κύριε Τσίπρα»

Με χρώμα εξόχως ελληνικό θα κυκλοφορήσει η γερμανική Bild την Δευτέρα, της οποίας το εξώφυλλο θα είναι και στα ελληνικά και στα γερμανικά.

Σε μια κίνηση... φιλοξενίας και «συμφιλίωσης» η γερμανική εφημερίδα κυκλοφορεί με τίτλο «Καλωσήρθατε στη Γερμανία κύριε Τσίπρα» και υπέρτιτλο «50 λόγοι για τους οποίους οι Ελληνες μας είναι αγαπητοί».

Το εξώφυλλο «ανέβασε» πριν από λίγα λεπτά στο Twitter ο Κάι Ντικμαν, αρχισυντάκτης, της εφημερίδας, ενώ έχει αλλάξει ακόμη και το λογότυπο και η εφημερίδα λέγεται «Βιλδ».

Στη φωτογραφία, φυσικά, απεικονίζεται ο Αλέξης Τσίπρας χαμογελαστός, ενώ, η... «Βιλδ» δεν απέφυγε και τα λάθη καθώς γράφει «Ελληνε» και όχι «Ελληνες».

Την ίδια ώρα, βέβαια, μιας και είναι όλο το πρωτοσέλιδο στα ελληνικά, οι πιο... καχύποπτοι παρατηρούν το δεύτερο θέμα που έχει η εφημερίδα και φέρει τον τίτλο «Ενα στα γρήγορα».

Βέβαια, πρόκειται απλά για ένα από τα χαρακτηριστικά σκανδαλοθηρικά άρθρα που φιλοξενεί η εφημερίδα.

Πηγή: iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE