Τύπωσαν την αυριανή εφημερίδα Bild με ελληνικό εξώφυλλο - «Καλωσήρθατε στη Γερμανία κύριε Τσίπρα»

Τύπωσαν την αυριανή εφημερίδα Bild με ελληνικό εξώφυλλο - «Καλωσήρθατε στη Γερμανία κύριε Τσίπρα»

Με χρώμα εξόχως ελληνικό θα κυκλοφορήσει η γερμανική Bild την Δευτέρα, της οποίας το εξώφυλλο θα είναι και στα ελληνικά και στα γερμανικά.

Σε μια κίνηση... φιλοξενίας και «συμφιλίωσης» η γερμανική εφημερίδα κυκλοφορεί με τίτλο «Καλωσήρθατε στη Γερμανία κύριε Τσίπρα» και υπέρτιτλο «50 λόγοι για τους οποίους οι Ελληνες μας είναι αγαπητοί».

Το εξώφυλλο «ανέβασε» πριν από λίγα λεπτά στο Twitter ο Κάι Ντικμαν, αρχισυντάκτης, της εφημερίδας, ενώ έχει αλλάξει ακόμη και το λογότυπο και η εφημερίδα λέγεται «Βιλδ».

Στη φωτογραφία, φυσικά, απεικονίζεται ο Αλέξης Τσίπρας χαμογελαστός, ενώ, η... «Βιλδ» δεν απέφυγε και τα λάθη καθώς γράφει «Ελληνε» και όχι «Ελληνες».

Την ίδια ώρα, βέβαια, μιας και είναι όλο το πρωτοσέλιδο στα ελληνικά, οι πιο... καχύποπτοι παρατηρούν το δεύτερο θέμα που έχει η εφημερίδα και φέρει τον τίτλο «Ενα στα γρήγορα».

Βέβαια, πρόκειται απλά για ένα από τα χαρακτηριστικά σκανδαλοθηρικά άρθρα που φιλοξενεί η εφημερίδα.

Πηγή: iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Άτυπη Σύνοδος: Αρχή με το Δείπνο Εργασίας – Το ευχαριστώ του Ζελένσκι σε ηγέτες ΕΕ

Άτυπη Σύνοδος: Αρχή με το Δείπνο Εργασίας – Το ευχαριστώ του Ζελένσκι σε ηγέτες ΕΕ

Για πρώτη φορά στην Κύπρο πραγματοποιείται η Άτυπη Σύνοδος των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Οι Αρχηγοί απόψε συμμετείχαν σε Δείπνο Εργασίας ενώ προηγουμένως είχε πραγματοποιηθεί ανταλλαγή απόψεων με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας. Ζωντανά όλες οι εξελίξεις από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE