ΚΥΠΡΟΣ

ΑΠΟΕΛ: Τα θετικά του ντέρμπι (συνεδριάζει το απόγευμα)

ΑΠΟΕΛ: Τα θετικά του ντέρμπι (συνεδριάζει το απόγευμα)

Η νίκη απέναντι στον Απόλλωνα και παράλληλα η επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας, δεν ήρθε ποτέ. Παρόλα αυτά, στον ΑΠΟΕΛ κρατούν τα θετικά από το ντέρμπι.

Παρά τις απουσίες, η ομάδα του Φινκ είχε πολύ καλή παρουσία, οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ έδειξαν αποφασιστικότητα και το πιο σημαντικό, έβγαλαν πάθος για να κατακτήσουν τον φετινό τίτλο.

Ο Τιάγκο Γκόμες έκανε μεγάλη εμφάνιση. Σε μεγάλη μέρα ο Πορτογάλος έδωσε δυναμική στον ΑΠΟΕΛ, με τον κόσμο στις κερκίδες να αναγνωρίζει την προσπάθεια που γίνεται. Σε ότι αφορά το πρόβλημα που αποκόμισε ο Λάνινγκ, φαίνεται πως δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. Ο ποδοσφαιριστής ωστόσο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα διαφανεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Ας μην ξεχνάμε πως ακολουθεί διακοπή στο πρωτάθλημα, λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής Ανδρών. Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη για τον ΑΠΟΕΛ, με τον Φινκ να αναμένει επιστροφές παικτών. Ο Μαντούκα έκανε φυσιοθεραπεία χθες, ενώ οι Πάρντο, Αμορίν και Εφραίμ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Φυσιοθεραπεία έκαναν επίσης οι Κακά, Ντε Βινσέντι, ενώ επιστρέφει ο Τζιμπούρ από το Μόναχο.

Στον ΑΠΟΕΛ έχουν εκφράσει έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Βασίλη Δημητρίου στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση ενώ σήμερα το απόγευμα θα συνεδριάσει το Δ.Σ της ομάδας για να πάρει σημαντικές αποφάσεις.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top