Πρώην αστέρας του τένις ένοχος για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών

Πρώην αστέρας του τένις ένοχος για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών

Πρόκειται για τον 75χρονο σήμερα Μπομπ Χιούιτ, πρώην πρωταθλητή του τένις την δεκαετία του ΄80.

Ο Αυστραλός είναι ένοχος για δύο βιασμούς και μιας σεξουαλικής παρενόχλησης κατά ανήλικων κοριτσιών. Ο παλαίμαχος αθλητής υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκόσμιου τένις, κερδίζοντας τίτλους και Grand Slam στις δεκαετίες 1960-70 ενώ προπονούσε αρκετές νεαρές αθλήτριες από τη Νότιο Αφρική.

Το δικαστήριο του Γιοχάνσμπουργκ αποδέχθηκε τις κατηγορίες, για τις οποίες τον κατηγορούσαν τα θύματα και οι οικογένειες τους.

Το δικαστήριο αποφάνθηκε πως: «Τα εγκλήματα του θύτη δεν παραγράφονται, λόγω της παρόδου του χρόνου, ούτε τα θύματα χάνουν τα δικαιώματά τους. Ο κ. Χιούιτ κρίνεται ένοχος και δεν θα μείνει ατιμώρητος για τις πράξεις του».

Το νεαρότερο από τα θύματα του Χιούιτ ήταν 12 ετών. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE