ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ημιτελικοί με φαβορί στο Μουντομπάσκετ: Πόνταρε στην Megabet Plus!

Ημιτελικοί με φαβορί στο Μουντομπάσκετ: Πόνταρε στην Megabet Plus!

Όλα κρίνονται σήμερα για το ζευγάρι του μεγάλου τελικού Μουντομπάσκετ 2019. O πρώτος ημιτελικός είναι Ισπανία-Αυστραλία καις ο δεύτερος ημιτελικός Αργεντινή-Γαλλία.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Ισπανία-Αυστραλία
Η Ισπανία έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Πολωνίας και αυτή τη στιγμή παρουσιάζεται δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Η Αυστραλία διαθέτει ικανό ρόστερ, όμως στηρίζεται στον Μιλς για να κάνει την διαφορά. Απέναντι στην Ισπανία ψάχνει την απόλυτη υπέρβαση.

Oι αποδόσεις της Megabet Plus δίνουν φαβορί την Ισπανία καθώς η επιλογή του άσου προσφέρει 1.54, ενώ το διπλό δίνει 2.22. Το over 160.5 πόντους προσφέρει 1.87, ενώ το under 160.5 πόντους προσφέρει 1.87.

Αργεντινή-Γαλλία
Η Γαλλία μετά τον θρίαμβο επί τις ΗΠΑ παρουσιάζεται ως το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης για να φτάσει στην κούπα. Είναι ανώτερη ως ομάδα από την Αργεντινή, αλλά αυτό πρέπει να φανεί στο γήπεδο. Η Αργεντινή κόντρα στα προγνωστικά έφτασε στο σημείο να διεκδικεί πρόκριση στον τελικό. Είναι υπολογίσιμη ομάδα ενώ διαθέτει ένα εκπληκτικό Σκόλα, που έκανε πλάκα στην Σερβία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus, η Γαλλία έχει ξεκάθαρο προβάδισμα καθώς το διπλό έχει απόδοση 1.32, ενώ ο άσος είναι στο 2.93. Για τους συνολικούς πόντους, η επιλογή του over 161.5 πόντους είναι 1.89, ενώ για το 161.5 πόντους είναι 1.85.

Άνοιξε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβε 100% μπόνους εγγραφής. Παίξε παρολί 5 επιλογών και πάνω και πάρε πίσω τα χρήματα σου αν χάσεις μία επιλογή. Κάνε κλικ στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να ποντάρεις άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών με τις πιο ψηλές τιμές της αγοράς!

Ήδη οι πελάτες της www.megabetplus.com.cy έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top