ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Έβρεξε» ΓΚΟΛ στην Ολλανδία από Άγιαξ και Αϊντχόφεν!

«Έβρεξε» ΓΚΟΛ στην Ολλανδία από Άγιαξ και Αϊντχόφεν!

Ο Άγιαξ επικράτησε 4-1 της Χέρενφεν, ενώ η Αϊντχόφεν σάρωσε με 5-0 (με ισάριθμα γκολ από τον Μάλεν) την Αλκμάαρ και συγκατοικούν στην κορυφή με 13 βαθμούς.

Η χαρά των γκολ ήταν τα σημερινά παιχνίδια στην Ολλανδία. Ο Άγιαξ με την Αϊντχόφεν πέρασαν με χαρακτηριστική ευκολία τα εμπόδια της Χέρενφεν και της Φίτεσε αντίστοιχα και βρίσκονται μαζί στην κορυφή με 13 βαθμούς.

Ο «Αίαντας» με δύο γκολ από τον Ταλιαφίκο, ένα από τον Χούντελααρ και ένα από τον Σούρς σάρωσε 4-1 την Χέρενφεν. Με τη σειρά της η Αϊντχόφεν ήταν καταιγιστική απέναντι στην Φίτεσε με τον 20χρονο Ντόνιελ Μάλεν να κάνει πενταρέ, αφού σημείωσε όλα τα γκολ της PSV. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι μόλις ο 3ος παίκτης του συλλόγου, που πετυχαίνει κάτι ανάλογο και ο πρώτος μετά από 55 χρόνια.

Η Αλκμαάρ επικράτησε 5-1 της Σπάρτα Ρότερνταμ με τους Μποάντου και Ιντρίσι να σημειώνουν από δύο γκολ για την ΑΖ που ανέβηκε στην 4η θέση. Τρίποντο για την Ουτρέχτη 3-1 την Έμεν και για την Φένλο 2-1 την Γκρόνινγκεν.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ξεκινά νέο γύρο επαφών η Ολγκίν: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Ευελπιστεί σε τριμερή η Λευκωσία

Ξεκινά νέο γύρο επαφών η Ολγκίν: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Ευελπιστεί σε τριμερή η Λευκωσία

Σε αναμονή βρίσκεται η Λευκωσία για να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ τα αποτελέσματα των επαφών που είχε τις προηγούμενες μέρες σε Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και στην Άγκυρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top