ΚΥΠΡΟΣ

Οργανωμένοι Ανόρθωσης: «Δεν γίνεται στο 75΄ του αγώνα να αποχωρείς»

Οργανωμένοι Ανόρθωσης: «Δεν γίνεται στο 75΄ του αγώνα να αποχωρείς»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά:

"Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου αναγκάζετε να βγάλει αυτήν την ανακοίνωση ή καλύτερα τον αναγκάζουν οι περιστάσεις μετά τον τελευταίο αγώνα. Βλέπουμε τις τελευταίες ώρες μια μηδενιστική κριτική δίχως όρια, διαβάσαμε και ακούσαμε πράγματα να λέγονται που δεν μας τιμούν. Πριν κρίνουμε ας κάνουμε πρώτα την δική μας αυτοκριτική, με τα καλά μας και τα κακά μας.

Στον χθεσινό αγώνα είχαμε στο ΠΑΠ πάνω από πέντε χιλιάδες κόσμο, κάτι που δεν κάνουν ακόμα και αυτοί που είναι πρώτοι στην βαθμολογία. Αυτό από μόνο του αξίζει συγχαρητήρια αλλά επειδή δεν μας αρέσουν μόνο τα «γλυκόλογα» και τα μπράβο ας πούμε και τα αρνητικά. Αυτό που μας ενόχλησε περισσότερο χθες ήταν δυο διαφορετικές παρουσίες-απουσίες. Απ΄ την μια η όχι και τόσο μεγάλη προσέλευση στην Νότια σε σύγκριση με άλλα μεγάλα παιχνίδια αλλά με μια 90λεπτη παρουσία και απ΄ την άλλη η μεγάλη σε προσέλευση κόσμου που σχεδόν γέμισαν τις άλλες δυο εξέδρες, μια παρουσία όμως ίση με την απουσία. Σε καμιά στιγμή του αγώνα, πλην της στιγμής επίτευξης του τέρματος, δεν έβαλαν την απαιτούμενη πίεση στους αντιπάλους και διαιτητές και δεν ώθησαν τους παίχτες μας για την ισοφάριση ή την ανατροπή. Εξάλλου δεν γίνετε να υποστηρίζεις την ομάδα σου και στο 75 του αγώνα να αποχωρείς. Ποιό μήνυμα στείλαμε σ΄ αυτά τα παιδιά; Ειδικά στα παιδιά που έκαναν κάποια λάθη; Όλοι κάναμε λάθη και όλοι χρειαζόμασταν στήριξη για να τα αντιμετωπίσουμε. Μετά από κάθε αγώνα, στο τέλος κάθε παιχνιδιού τραγουδάμε τον ύμνο της Αμμοχώστου που καμιά σχέση έχει με το οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Πόσοι το έκαναν και χθες;

Σίγουρα κανείς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη του αγώνα από την στιγμή που όλα άρχισαν ευνοϊκά για μας και μπορούσε στο ημίωρο να ήταν 3-0 και να μετατρέπαμε ένα εφιαλτικό απόγευμα σε ένα υγιεινό περίπατο. Από την άλλη κανείς δεν μπορεί να μένει ικανοποιημένος με μια τέτοια ήττα αλλά τίποτα δεν τέλειωσε έχοντας μπροστά μας ακόμα εφτά παιχνίδια και ακόμα 21 διαθέσιμους βαθμούς. Αυτό που αναρωτιόμαστε είναι τι άλλαξε σε μια βδομάδα και βλέπουμε «Ανορθωσιάτες» να μιλούν με τα χειρότερα για μια ομάδα που χτίστηκε από το τίποτα, για παίχτες που μέχρι το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας ήταν αστέρες, για προπονητές που διαχειρίζονται με τον καλύτερο τρόπο ένα μικρό ρόστερ με τόσες απουσίες. Τίποτα δεν άλλαξε αλλά αυτό που πρέπει να αλλάξουμε και ΑΜΕΣΑ είναι την νοοτροπία μας. Χωρίς την καθολική στήριξη δεν μπορούμε να περιμένουμε ένα καλύτερο μέλλον. Καμιά μεγάλη ομάδα δεν μπορεί να παραμείνει μεγάλη χωρίς τον κόσμο της.

Έχοντας τώρα μπροστά μας την δεκαπενθήμερη διακοπή καλό θα ήταν να καθαρίσουμε το μυαλό μας μέχρι τον επόμενο αγώνα. Γι΄ αυτό τον λόγο έχουμε οργανώσει και το παγκύπριο πάρτι του ερχόμενου Σαββάτου στην Αγία Νάπα. Για εισιτήρια και κρατήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στους υπεύθυνους κλιμακίων. Στο πάρτι μας θα βρίσκονται τόσο ποδοσφαιριστές όσο και αθλητές απ’ τα υπόλοιπα τμήματα και στόχος είναι να τους δείξουμε και να τους κάνουμε να νιώσουν τι σημαίνει να βρίσκεσαι στην οικογένεια της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ.

Τέλος αναφέρουμε ότι την Πέμπτη ο Παν.Συ.Φι θα δώσει την παρουσία του στον Ενδοσωματεικό Εορτασμό των εθνικών επετείων 25ης Μαρτίου 1821 και 1η Απριλίου 1955, στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» στον ΝΑΟ η ώρα 19:30. Ακολούθως θα μεταβούμε στο «κίτον» για τον αγώνα του τμήματος φούτσαλ.

ΟΙ ΧΑΡΕΣ ΓΕΝΝΟΥΝ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑ ΟΙ ΛΥΠΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top