ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο ΑΠΟΕΛ χωρίς να έχει ανάγκη τον Τάμαρι είναι το μεγαλύτερο κέρδος!

Ο ΑΠΟΕΛ χωρίς να έχει ανάγκη τον Τάμαρι είναι το μεγαλύτερο κέρδος!

Ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε της ΑΕΛ με 3-0 στο πρώτο του ντέρμπι της σεζόν αλλά και στη δική του πρεμιέρα, μετατρέποντας το ματς, σε… παράσταση για έναν.

Οι γαλαζοκίτρινοι, έδειξαν πάρα πολύ καλά στοιχεία, μπήκαν μέσα προσανατολισμένοι, ξέροντας τι θέλουν. Η ομάδα του Τόμας Ντολ, ήταν κυρίαρχη σε όλο τον αγώνα και δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα από την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ.

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε πολλά πράγματα από τον αγώνα του Σαββάτου, πολλά παραπάνω από μια απλή νίκη και τους τρεις βαθμούς. Καταρχάς, κατάφερε να «κερδίσει» ποδοσφαιριστές, όπως ο Γιάκολις και ο Βιντιγκάλ, καθώς ήταν αρκετά καλοί από την ώρα που πέρασαν ως αλλαγή. Για τον Τόμας Ντε Βινσέντι, δεν γίνεται… κουβέντα καθώς συνεχίζει στα ψηλά όπως και στην αρχή της σεζόν.

Είδε τον Πάβλοβιτς να σκοράρει ξανά, ένα γκολ που θα του προσφέρει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση στη συνέχεια. Κατάφερε να βάλει τρία γκολ, σε μια άμυνα «βράχο» όπως αυτή της ΑΕΛ, ενώ κράτησε και το 0 στην εστία του, με την εξαιρετική παρουσία (ακόμα μια φορά) του Μπέλετς που όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών, αλλά και της αμυντικής του λειτουργίας.

Όλη η ομάδα, τα πήγε περίφημα, αλλά αυτοί που σκοράρουν πάντα παίρνουν τα εύσημα, όπως έκανε ο Λούκας Σόουζα, που για ακόμα ένα ματς ήταν ασταμάτητος, αλλά και ο Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς που έδειξε ξανά την ποιότητα που διαθέτει.

Το ρόστερ των γαλαζοκιτρίνων, είναι βαθύ και γεμάτο, είναι μια ομάδα και μέχρι στιγμής ο Τόμας Ντολ το διαχειρίζεται άψογα.

Το μεγαλύτερο, όμως «κέρδος», για τον ΑΠΟΕΛ ήταν ότι κατάφερε να αντεπεξέλθει χωρίς να έχει ανάγκη τον Τάμαρι. Κατάφερε να απεξαρτοποιηθεί από τον Ιορδανό. Σε σχέση με την αναμέτρηση απέναντι στον Άγιαξ, που ήταν ο στόχος όλον των συμπαικτών του, είδαμε πως ο Γερμανός προπονητής βρήκε τις λύσεις για να μπορέσει η ομάδα του να αποδώσει όταν ο Μούσα δεν βρίσκεται στην μέρα του ή είναι καλά κλεισμένος. Κάπως έτσι, ο Τόμας Ντολ, άλλαξε άρδην την εικόνα των γαλαζοκιτρίνων, χωρίς να μπει στην εξίσωση ο Τάμαρι. Αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως δεν θέλουν να… επανέλθει στις υψηλές πτήσεις ο Ιορδανός όλοι στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top