Τραμπ: «Οι ΗΠΑ έτοιμες να προβούν σε αντίποινα για επιθέσεις κατά Σαουδικής Αραβίας»

Τραμπ: «Οι ΗΠΑ έτοιμες να προβούν σε αντίποινα για επιθέσεις κατά Σαουδικής Αραβίας»

Οι Ηνωμένες Πολιτείες πιστεύουν ότι ξέρουν ποιος κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις εναντίον των πετρελαϊκών υποδομών της Σαουδικής Αραβίας και είναι έτοιμες να προβούν σε αντίποινα, αλλά περιμένουν εξακρίβωση και την εκτίμηση των Σαουδαράβων για το ποιοι ευθύνονται για την επίθεση, πριν αποφασίσουν πώς θα δράσουν, δήλωσε ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο κατηγόρησε το Ιράν για τις επιθέσεις στις σαουδαραβικές πετρελαϊκές εγκαταστάσεις. "Ο πετρελαϊκός εφοδιασμός της Σαουδικής Αραβίας δέχθηκε επίθεση.

Υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε τον ένοχο, είμαστε έτοιμοι και οπλισμένοι με βάση τις επαληθεύσεις, αλλά περιμένουμε από το Βασίλειο να μας πει ποιος πιστεύει ότι είναι ο ένοχος αυτής της επίθεσης και υπό ποιους όρους θα δράσουμε!", έγραψε ο Τραμπ στο twitter.

"ΑΦΘΟΝΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ!" πρόσθεσε σε επόμενο tweet του.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Αντίστροφη μέτρηση για την ιστορική σύνοδο στην Αίγυπτο - Προσγειώθηκε στο Σαρμ ελ Σέιχ ο Τραμπ

LIVE: Αντίστροφη μέτρηση για την ιστορική σύνοδο στην Αίγυπτο - Προσγειώθηκε στο Σαρμ ελ Σέιχ ο Τραμπ

Στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου είναι στραμμένα τα βλέμματα όλου του κόσμου καθώς εκεί διεξάγεται η Σύνοδος Κορυφής για το σχέδιο ειρήνευσης Ισραήλ-Χαμάς, υπό την προεδρία των Τραμπ και Σίσι και παρουσία του προέδρου της Παλαιστινιακής αρχής, Μαχμούντ Αμπάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE