Η κατάσταση των Βινίσιους και Αλωνεύτη

Η κατάσταση των Βινίσιους και Αλωνεύτη

Στον αγώνα με την ΑΕΚ θα είναι έτοιμος ο Βινίσιους ακόμα και για να βρεθεί στην ενδεκάδα όπως ασφαλώς και ο Στάθης Αλωνεύτης.

Οι δυο τους ήταν έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για ένα χρονικό διάστημα και στον αγώνα με τον Απόλλωνα αλλα επειδή η ομάδα είχε ρολάρει και μεσοαμυντικά αλλα και μεσοεπιθετικά ο κ Φινκ δεν ήθελε να χαλάσει την ροή του αγώνα και ταυτόχρονα να ριψοκινδυνέψει έναν νέο τραυματισμό των δυο παικτών και προτίμησε να μην τους ρισκάρει.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE