ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μεθυσμένος οδηγός ανέβηκε σε πεζοδρόμιο - Κτύπησε 9χρονο κοριτσάκι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μεθυσμένος οδηγός ανέβηκε σε πεζοδρόμιο - Κτύπησε 9χρονο κοριτσάκι

Καυστική ανακοίνωση της Αστυνομίας για περιστατικό που συνέβη την Πέμπτη (19/9) στην Λεμεσό με μεθυσμένο οδηγό που κτύπησε με το όχημά του 9χρονο παιδί.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται: 'Η έλλειψη ορθής κουλτούρας, σε ό,τι αφορά την οδική ασφάλεια, είναι κάτι που ταλανίζει τον τόπο μας αφού καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες παραβάσεων που οδηγούν σε σοβαρές ή θανατηφόρες τροχαίες συγκρούσεις.  Αυτή η άποψη, δυστυχώς επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά το απόγευμα της Πέμπτης (19/9), όταν εννιάχρονο κοριτσάκι διέτρεξε άμεσο κίνδυνο, λόγω της ανεύθυνης συμπεριφοράς ενός οδηγού'.

Στην συνέχεια αναφέρονται τα γεγονότα. 

Ότι δηλαδή, 56χρονος οδηγός, γύρω στις 6 το απόγευμα στη Λεμεσό, κινήθηκε με όπισθεν ταχύτητα και ανέβηκε σε πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να κτυπήσει και να τραυματίσει κοριτσάκι ηλικίας εννέα ετών.

Η εννιάχρονη, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου ευτυχώς διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε κάποιο σοβαρό τραυματισμό και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.

Ο 56χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό αλκοόλης με ένδειξη 105μg% αντί 22μg%, ενώ σε τελικό έλεγχο αρνήθηκε να δώσει ικανοποιητικό δείγμα εκπνοής και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση.

Ως Αστυνομία, καταλήγει η ανακοίνωση, 'τονίζουμε για πολλοστή φορά ότι το οδικό δίκτυο χρειάζεται οδική συνείδηση, παιδεία και σεβασμό προς όλους τους χρήστες του, οι οποίοι έχουν το δικαίωμα της ασφαλούς διακίνησης στους Κυπριακούς δρόμους'.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top