Σκέφτονται κάτι ΑΛΛΟ;

Σκέφτονται κάτι ΑΛΛΟ;

Η απόφαση της διοίκησης, να ορίσει στα 5 ευρώ την τιμή του εισιτηρίου στο τελευταίο παιχνίδι με την Δόξα, δεν διαφοροποίησε σημαντικά την εικόνα της ανατολικής κερκίδας του Τσιρείου. 

Ήταν μια κίνηση μάρκετινγκ, που δεν έπιασε τόπο.

Nα δούμε αν στην πορεία ο πρόεδρος Αντρέας Σοφοκλέους και οι συνεργάτες του, ετοιμάζουν κάτι άλλο, με στόχο να επιστρέψει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο.

Σε άλλες μεγάλες ομάδες, κατά την φετινή σεζόν, έχουν πείσει αρκετούς υποστηρικτές τους, να εγκαταλείψουν τους καναπέδες των σπιτιών, τους καφενέδες και τα μπούκκικα.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE