Σε σπινθηρισμούς μετάλλων οφείλεται η φωτιά στον ΟΕΔΑ Πεντακώμου

Σε σπινθηρισμούς μετάλλων οφείλεται η φωτιά στον ΟΕΔΑ Πεντακώμου

Εκτεταμένες ζημιές σε μηχανή επεξεργασίας σκουπιδιών προκάλεσε η φωτιά που ξέσπασε την Παρασκευή (27/09) στον εξωτερικό χώρο του ΟΕΔΑ Πεντακώμου και η οποία ξεκίνησε μετά από σπινθηρισμούς μετάλλων.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, μέλη της δύναμης ανταποκρίθηκαν στις 11.35 για κατάσβεση της φωτιάς, βάσει των Σχεδίων Δράσης, με μέλη της Αστυνομίας και της ΕΜΑΚ.

Συγκεκριμένα, για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα και 12 πυροσβέστες, ενώ η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο μια ώρα αργότερα .

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στη μηχανή επεξεργασίας και κάηκαν σκουπίδια τα οποία βρίσκονταν στη διαδικασία της επεξεργασίας.

Όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις, η φωτιά προκλήθηκε από σπινθηρισμούς μετάλλων σε συνδυασμό με τα εύφλεκτα σκουπίδια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κόμβος διαλόγου η Κύπρος: Στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τα πρώτα έργα του Συμφώνου για τη Μεσόγειο

Κόμβος διαλόγου η Κύπρος: Στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τα πρώτα έργα του Συμφώνου για τη Μεσόγειο

Τα πρώτα συγκεκριμένα έργα συνεργασίας στο πλαίσιο του Συμφώνου για τη Μεσόγειο θα παρουσιαστούν στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 23ης και 24ης Απριλίου που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο, αναφέρει ανάρτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE