ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλείνουν δρόμοι λόγω Ράλλυ Κύπρου- Ενημερωθείτε για να αποφύγετε την ταλαιπωρία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλείνουν δρόμοι λόγω Ράλλυ Κύπρου- Ενημερωθείτε για να αποφύγετε την ταλαιπωρία

Κλείνουν δρόμοι στον Λευκωσία λόγω Ράλλυ. 

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι, στο πλαίσιο διεξαγωγής της Ειδικής Διαδρομής της Λευκωσίας, του Ράλλυ Κύπρου (Cyprus Rally 2019), η οποία θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου, 28/9 οι πιο κάτω δρόμοι, με επίκεντρο τον κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου παρά την Πύλη Πάφου, στην Λευκωσία θα είναι κλειστοί από τις 6.30 το πρωί, μέχρι και τις 8.30 το πρωί της Κυριακής (29/8), για τη διεξαγωγή της αναγνώρισης της διαδρομής από τους οδηγούς των διαγωνιζομένων αυτοκινήτων.

1. Οδός Αιγύπτου – κλειστή από την πλατεία Λόυντ Τζωρτζ μέχρι τον κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου παρά την Πύλη Πάφου

2. Οδός Μουσείου – κλειστή από τη συμβολή της με την οδό Νεχρού μέχρι τον κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου παρά την Πύλη Πάφου

3. Οδός Κινύρα – κλειστή από τη διασταύρωση στο γεφύρι Πεδιαίου μέχρι τον κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου παρά την Πύλη Πάφου

4. Οδός Νεχρού

5. Οδός Μάρκου Δράκου

6. Οδός Χαράλαμπου Μούσκου – μέχρι τη συμβολή της με την οδό Κινύρα

7. Οδός Κωστή Παλαμά – κλειστή μόνο η κατεύθυνση προς την οδό Νεχρού

8. Οδός Χείλωνος – η κατεύθυνση προς τα φώτα τροχαίας Μουσείου

Οι εν λόγω δρόμοι θα κλείσουν ξανά για την τροχαία κυκλοφορία γύρω στις 2.00 το μεσημέρι και θα παραμείνουν κλειστοί μέχρι και τις 8.00 το βράδυ για τη διεξαγωγή του ράλλυ.

Ο διαγωνισμός για την ειδική διαδρομή του Ράλλυ Κύπρου αναμένεται να αρχίσει γύρω στις 5.00μ.μ.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι των περιοχών που αναφέρονται πιο πάνω, να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του αγώνα στους αριθμούς 22-31323322-269815 για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστούν. Επίσης, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση καθώς και τη διαδρομή του αγώνα, το κοινό να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.cyprusrally.com.cy.

Προτρέπεται το κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει την Ειδική Διαδρομή Λευκωσίας να προσέλθει στον χώρο έγκαιρα, να χρησιμοποιήσει όλους τους παρακείμενους χώρους στάθμευσης και να ακολουθεί τις προτροπές των μελών της Αστυνομίας και των κριτών ασφαλείας που θα στελεχώνουν το χώρο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top