ΔΙΕΘΝΗ

«Σειρήνες» από ολόκληρη την Ευρώπη για τον Ντάνι Άλβες

«Σειρήνες» από ολόκληρη την Ευρώπη για τον Ντάνι Άλβες

Το συμβόλαιο του Ντάνι Άλβες με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και ο 32χρονος μπακ έχει κινήσει το ενδιαφέρον ομάδων από ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο Βραζιλιάνος αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα από το 2008 έχοντας κατακτήσει τα πάντα. Την φετινή σεζόν έχει βοηθήσει σημαντικά ώστε οι «μπλαουγκράνα» να βρίσκονται μέσα στις τρεις διοργανώσεις και όπως είναι λογικό, αρκετές είναι οι ομάδες που θα ήθελαν να τον αποκτήσουν.

Ο Λουίς Ενρίκε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ετοιμάζεται να προσφέρει στον Άλβες διετές συμβόλαιο για να παραμείνει στην ομάδα αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα το μέλλον του 32χρονου.

Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντόρτμουντ, Παρί Σεν Ζερμέν, Γιουβέντους και Ίντερ είναι μερικές μόνο από τις ομάδες που «καλοβλέπουν» την περίπτωση του Ντάνι Άλβες.

Αν ο Βραζιλιάνος επιδιώξει μια διαφορετική ποδοσφαιρική στέγη με την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, το καλοκαίρι προμηνύεται αρκετά ενδιαφέρον για τον ίδιο. Η μισή Ευρώπη τον θέλει και ο Λουίς Ενρίκε είναι βέβαιο πως θα προσπαθήσει να τον πείσει να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top