LIFESTYLE

Η νέα ανδρική κολεξιόν του Tommy Hilfiger FW19

Η νέα ανδρική κολεξιόν του Tommy Hilfiger FW19

Η νέα ανδρική κολεξιόν του Tommy Hilfiger FW19 έχει όλα όσα χρειάζεσαι στην χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα σου

Ζεστές υφές, ζωντανά χρώματα και κομψές γραμμές είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά της νέας κολεξιόν του Tommy Hilfiger που έρχεται να κάνει τις φθινοπωρινές και χειμωνιάτικές εμφανίσεις μας ακόμη πιο στιλάτες.

Πρόσθεσε μερικά key- items που περιλαμβάνει η συλλογή, όπως cool hoodies, bomber jackets, πουλόβερ, jeans και chino παντελόνια και δημιούργησε από preppy college looks μέχρι άνετα athleisure outfits.


College style: Ακόμη κι´ αν η φοιτητική σου ζωή αποτελεί πλέον μια μακρινή ανάμνηση το college style είναι ένα διαχρονικό στιλ που μπορεί να σου χαρίσει fashionable εμφανίσεις σε όποια φάση της ζωής σου κι αν βρίσκεσαι. Στην νέα συλλογή Tommy Hilfiger θα βρεις ιδανικά κομμάτια όπως cool hoodies και πουκάμισα, για να το υιοθετήσεις.

How to: Επέλεξε ένα printed hoodie σε pop ή σκούρο χρώμα και φόρεσε το πάνω από ένα καρό πουκάμισο.

 


Smart Casual: Το smart casual είναι ίσως ένα από τα πιο αγαπημένα αλλά ταυτόχρονα και πιο tricky styles. Ωστόσο αυτό το Φθινόπωρο μοιάζει με παιχνιδάκι χάρη στον Tommy Hilfiger και τις δημιουργίες του. Το chino παντελόνι είναι το κομμάτι κλειδί που θα χρειαστείς για να δημιουργήσεις ένα smart-casual σύνολο που θα σε πάει από το γραφείο μεχρι το μπαράκι για πότο.

How to: Συνδύασε ένα μπεζ chino παντελόνι με ένα printed πουλόβερ και ολοκλήρωσε την εμφάνιση σου με ένα bomber jacket. Έτσι θα πετύχεις ένα πιο χαλαρό αλλά ταυτόχρονα πολύ chic look.


Athleisure style: Αν δεν έχεις ήδη υιοθετήσει το athleisure style τότε η νέα κολεξιόν του Tommy Hilfiger θα σε πείσει να το κάνεις αφού sweatpants, joggers και puffer jackets σε ζωντανά χρώματα όπως το κόκκινο, το πράσινο και το μπλε πρωταγωνιστούν και φαντάζουν ως η ιδανική επιλογή για μια χαλαρή απογευματινή βόλτα.

 

 

How to: Εφάρμοσε το μονοχρωματικό στιλιστικό τρικ επιλέγοντας, joggers, hoodie και puffer jacket ή σακάκι στο ίδιο χρώμα όπως για παράδειγμα το κόκκινο. Έτσι θα δημιουργήσεις ένα πιο ενδιαφέρον athleisure outfit.

 


Denim style: Το old-time-classic αγαπημένο jean, είναι το must-have της ανδρικής γκαρνταρόμπας, ένα κομμάτι μπαλαντέρ που ταιριάζει με όλα και χαρίζει απλόχερα στιλάτες εμφανίσεις.

How to: Είτε επιλέξεις τα διαχρονικά straight leg denim του Tommy Hilfiger είτε τα παιχνιδιάρικά printed jeans που περιλαμβάνει αυτή η κολεξιόν, ένα ζεστό hoodie είναι αρκετό για να δημιουργήσεις ένα statement denim outfit.

 


Η ανδρική συλλογή Tommy Hilfiger FW 2019 είναι διαθέσιμη στα ομώνυμα καταστήματα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top