Ποινή τριών αγωνιστικών στον Σκρτελ

Ποινή τριών αγωνιστικών στον Σκρτελ

Ποινή τριών αγωνιστικών για το πάτημα στη σχάρα του παπουτσιού του στον Ντε Χέα, στο πρόσφατο ντέρμπι ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα εκτίσει ο Μάρτιν Σκρτελ.

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ κλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football Association για την φάση που πάτησε τον Ντε Χέα. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο διαιτητής Άτκινσον δεν είχε αντιληφθεί τη φάση και δεν τιμώρησε τον Σκρτελ.

Ο 30χρονος Σλοβάκος κρίθηκε ένοχος και η FA του επέβαλε ποινή τριών αγωνιστικών, την οποία η Λίβερπουλ δεν σχολίασε και ούτε θα εφεσιβάλει.

Θα μείνει εκτός από τους αγώνες με Άρσεναλ, Νιπύκαστλ και Μπλάκμπερν για το Κύπελλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ο ρόλος της ΕΕ είναι καταλυτικός σε όλους τους τομείς» - Πέρασαν 21 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην ευρωπαϊκή οικογένεια

ΠτΔ: «Ο ρόλος της ΕΕ είναι καταλυτικός σε όλους τους τομείς» - Πέρασαν 21 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην ευρωπαϊκή οικογένεια

Στο Κυπριακό και τους άλλους παράγοντες που επηρεάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση στην καθημερινότητα των πολιτών αναφέρθηκε σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αφορμή την επέτειο ένταξης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE