Ποινή τριών αγωνιστικών στον Σκρτελ

Ποινή τριών αγωνιστικών στον Σκρτελ

Ποινή τριών αγωνιστικών για το πάτημα στη σχάρα του παπουτσιού του στον Ντε Χέα, στο πρόσφατο ντέρμπι ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα εκτίσει ο Μάρτιν Σκρτελ.

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ κλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football Association για την φάση που πάτησε τον Ντε Χέα. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο διαιτητής Άτκινσον δεν είχε αντιληφθεί τη φάση και δεν τιμώρησε τον Σκρτελ.

Ο 30χρονος Σλοβάκος κρίθηκε ένοχος και η FA του επέβαλε ποινή τριών αγωνιστικών, την οποία η Λίβερπουλ δεν σχολίασε και ούτε θα εφεσιβάλει.

Θα μείνει εκτός από τους αγώνες με Άρσεναλ, Νιπύκαστλ και Μπλάκμπερν για το Κύπελλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE