ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάποιος να του ΕΞΗΓΗΣΕΙ μερικά πράγματα… Πριν ΚΑΕΙ μόνος του

Κάποιος να του ΕΞΗΓΗΣΕΙ μερικά πράγματα… Πριν ΚΑΕΙ μόνος του

«Βούλιαξε» ο Απόλλωνας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ουσιαστικά ηττήθηκε από το πρώτο ημίχρονο στο εξ αναβολής ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Η φιλότιμη προσπάθεια της επανάληψης, για να «επιστρέψει» στη διεκδίκηση κέρδους, δεν ήταν αρκετή.

Πριν προλάβει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των οπαδών της ομάδας, ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς κινδυνεύει να «καεί» μόνος του.

Στις τρεις εβδομάδες που είναι τεχνικό αφεντικό στο Κολόσσι, ήταν μπροστά από τον πάγκο σε 4 αγώνες. Ο απολογισμός του μια νίκη επί της Πάφου εντός, ήττες από Ομόνοια, Ανόρθωση, ισοπαλία με ΑΕΚ.

Δεν αποτελεί ελαφρυντικό το ότι τα τρία τελευταία παιχνίδια ήταν εκτός έδρας. Οι Απολλωνίστες δεν είναι πληγωμένοι τόσο για το ότι η ομάδα πήρε μόλις ένα βαθμό, αλλά κυρίως για την… φτωχή εικόνα που εξέπεμψε.

Υπάρχει εμφανέστατο πρόβλημα δημιουργίας φάσεων για γκολ. Και το σημαντικότερο «έλλειμμα» της ομάδας, ότι έχει απολέσει τη στόφα της πρωταγωνίστριας.

Ο Σέρβος τεχνικός, κάνει πειραματισμούς σε κάθε παιχνίδι, αλλάζοντας 3-4 παίχτες. Χτες μάλιστα… εκστόμισε και το απίστευτο ότι άφησε έξω τους Ζελάγια και Γιούστε για λόγους ξεκούρασης.

Αν και για τον Ισπανό στόπερ, εκδόθηκε δελτίο τύπου, λίγο πριν ξεκινήσει το ματς, ότι ένιωσε ενοχλήσεις και γι’ αυτό δεν ήταν στην αποστολή.

Γενικότερα ο Ιβάν δείχνει να τα έχει χαμένα, σαν να μην αντιλαμβάνεται ποιο καράβι του έδωσαν να διευθύνει.

Αυτός που καλείται να του… εξηγήσει πέντε πράγματα, είναι αυτός που τον «ανακάλυψε», ο διευθυντής ποδοσφαίρου Πέτρος Κονναφής.

Ο τελευταίος είναι ο υπεύθυνος για το χτίσιμο της φετινής ομάδας, φυσιολογικά αποτελεί (μετά τη νέα αποτυχία) «κόκκινο πανί» στην κριτική του κόσμου στα Social Media.

Επί της παρούσης δεν θα αναλύσουμε τα λάθη, που φαίνεται να έχει κάμει. Θα επανέλθουμε σύντομα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top