Εφραίμ: «Είμαι έτοιμος όποτε με θέλει…»

Εφραίμ: «Είμαι έτοιμος όποτε με θέλει…»

Ο διεθνής Κύπριος επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Εφραίμ, μίλησε με το πέρας του εκτός έδρας αγώνα με τη Σεβίλλη στην κάμερα της Cytavision.

Αναλυτικά, όλα όσα ειπώθηκαν:

«Δίκαιο το αποτέλεσμα. Η Σεβίλλη είναι εξαιρετική ομάδα. Κάποιες στιγμές σταθήκαμε καλά. Δεν είναι τυχαίο που είναι εδώ. Εμείς πρέπει να βελτιώσουμε την δική μας ομάδα. Πάντα μπαίνουμε στο γήπεδο για να πάρουμε το καλύτερο. Πρέπει να συνεχίσουμε και να προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς. Απ΄το πρώτο παιχνίδι που χάσαμε ξέραμε ότι θα έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Πρέπει να προσπαθήσουμε στην συνέχεια. Είμαι έτοιμος όποτε με θέλει ο προπονητής. Περιμένω τις ευκαιρίες μου. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε. Ευελπιστώ ότι στην συνέχεια θα πάρουν περισσότερες χαρές από εμάς».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE