ΚΟΣΜΟΣ

Δείτε εδώ την ταινία από την οποία φέρεται να εμπνεύστηκε ο συγκυβερνήτης του Airbus!

Δείτε εδώ την ταινία από την οποία φέρεται να εμπνεύστηκε ο συγκυβερνήτης του Airbus!

​Ανατριχίλα προκαλεί με δημοσίευμα της η Liberation, καθώς παρουσιάζει την ταινία από την οποία εικάζει πως εμπνεύστηκε ο συγκυβερνήτης του Airbus A320, ρίχνοντας το στις Γαλλικές Άλπεις.

Σύμφωνα με το γαλλικό site, ο 28χρονος Αντρέα Λούμπιτζ που παρέσυρε 149 ανθρώπους στο θάνατο και φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, πήρε… «ιδέες» από την ταινία «Les Nouveaux Sauvages», η οποία κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιανουάριο και παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ των Καννών, σε σκηνοθεσία του Αργεντίνου Damian Szifron και παραγωγή του Pedro Almodovar.

Σοκ προκαλεί η εναρκτήρια σκηνή της ταινίας, η οποία είναι σχεδόν παρόμοια με αυτή του μοιραίου Airbus A320, του οποίου ο συγκυβερνήτης κλείδωσε σκόπιμα έξω από το πιλοτήριο τον κυβερνήτη, και έριξε το αεροπλάνο στα βουνά των Άλπεων.

Διαβάστε πως ξενικά η ταινία «Les Nouveaux Sauvages»:

Η δράση λαμβάνει χώρα στην καμπίνα ενός εμπορικού αεροσκάφους.

Ένας νέος με φαινομενικά εύθραυστη ψυχολογία, έχει μια πολύ έντονη συζήτηση με μια κοπέλα, και πάνω στην ένταση συνειδητοποιούν ότι γνωρίζονται ήδη. Οι υπόλοιποι επιβάτες όλων των ηλικιών ακούγοντας τον διάλογο τους, αντιλαμβάνονται πως γνωρίζουν ήδη αυτόν τον νεαρό άνδρα, στον οποίο κάποια στιγμή είχαν φερθεί άσχημα.

Στην πορεία αποδεικνύεται πως ο νεαρός αυτός άνδρας, που είναι ο φροντιστής του αεροπλάνου, έχει «σκαρώσει» μια ολόκληρη συνωμοσία για να φέρει τους επιβάτες στην συγκεκριμένη πτήση και να τους εκδικηθεί, επειδή δεν τους συμπαθεί.

Η σκηνή που σοκάρει, είναι όταν ο νεαρός άνδρας με τα ψυχολογικά προβλήματα, ρίχνει το αεροσκάφος στην αυλή μιας εξοχικής κατοικίας  όπου κάθονται δυο ηλικιωμένοι (κατά πάσα πιθανότητα οι γονείς του), σκοτώνοντας τους πάντες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top