Είναι ΠΑΝΤΟΥ ο Μιχαηλίδης! – Συναντήθηκε και με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων

Είναι ΠΑΝΤΟΥ ο Μιχαηλίδης! – Συναντήθηκε και με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων

Ανακοίνωση από τον ΚΟΑ:

«Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 στα γραφεία του ΚΟΑ με τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Μιχάλη Σιεκκερή και Βασίλη Αντωνίου.

Στη συνάντηση συζητήθηκε εκτενέστερα το θέμα της νέας νομοθεσίας για τους κανονισμούς λειτουργίας των ιδιωτικών σχολών γυμναστικής.

Εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστησαν επίσης το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Λεόντιος Τσέλεπος, οι λειτουργοί ελέγχου ιδιωτικών σχολών γυμναστικής Δέσποινα Γεωργιάδου και Μιχάλης Τερεζόπουλος, καθώς επίσης ο νομικός σύμβουλος Σωτήρης Σαμψών και η νομικός Μόνικα Δαμιανού».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE