ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μεγάλη Επιχείρηση της Αστυνομίας – Σύλληψη 3 ατόμων σε Λεμεσό, Λευκωσία και Πάφο.

Μεγάλη Επιχείρηση της Αστυνομίας – Σύλληψη 3 ατόμων σε Λεμεσό, Λευκωσία και Πάφο.

Σε σύλληψη 3 ατόμων προχώρησαν την Παρασκευή (18/10) μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού. Πρόκειται για 25χρόνο από την Λεμεσό, για 33χρόνη και 32χρόνο από την Πάφο.

Μετά από πληροφορία των ανδρών της ΥΚΑΝ για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, έθεσαν υπό παρακολούθηση συγκεκριμένη περιοχή στον Άγιο Αθανάσιο, όπου ο 25χρονος θεάθηκε να φθάνει με το αυτοκίνητο του.

Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε, ο 25χρονος φέρεται να έδωσε αρχικά στους αστυνομικούς πλαστό δελτίο ταυτότητας, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν δυο χαρτοκιβώτια εταιρείας μεταφοράς δεμάτων, τα οποία περιείχαν ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου τεσσάρων κιλών και 300 γραμμαρίων και ποσότητα κοκαΐνης, βάρους περίπου ενός κιλού και 200 γραμμαρίων.

 

Την ίδια ώρα έφτασε στην περιοχή όχημα το οποίο οδηγούσε η 33χρονη με συνοδηγό τον 32χρονο, ενώ στη θέα των αστυνομικών, εγκατέλειψαν τη σκηνή και επιχείρησαν να διαφύγουν. Ωστόσο, το όχημα τους εντοπίστηκε και ανακόπηκε από αστυνομικούς.

 

Από έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα, εντοπίστηκαν ίχνη κάνναβης, με αποτέλεσμα οι δύο να συλληφθούν για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ παραλήφθηκαν ως τεκμήρια δυο κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό 580 ευρώ.

 

Ο 25χρονος φέρεται να παραδέχεται την κατοχή των ναρκωτικών και ότι θα τα παρέδιδε σε άγνωστο άτομο, ενώ δεν αναφέρει ποιος ήταν ο προμηθευτής του.

 

Τα δυο άλλο πρόσωπα αρνούνται να απαντήσουν στις ερωτήσεις των αστυνομικών ανακριτών.

 

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκαν σήμερα, διέταξε την οκταήμερη προσωποκράτηση τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top