Είναι ΠΑΝΤΟΥ ο Μιχαηλίδης! – Συναντήθηκε και με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων

Είναι ΠΑΝΤΟΥ ο Μιχαηλίδης! – Συναντήθηκε και με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων

Ανακοίνωση από τον ΚΟΑ:

«Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 στα γραφεία του ΚΟΑ με τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Μιχάλη Σιεκκερή και Βασίλη Αντωνίου.

Στη συνάντηση συζητήθηκε εκτενέστερα το θέμα της νέας νομοθεσίας για τους κανονισμούς λειτουργίας των ιδιωτικών σχολών γυμναστικής.

Εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστησαν επίσης το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Λεόντιος Τσέλεπος, οι λειτουργοί ελέγχου ιδιωτικών σχολών γυμναστικής Δέσποινα Γεωργιάδου και Μιχάλης Τερεζόπουλος, καθώς επίσης ο νομικός σύμβουλος Σωτήρης Σαμψών και η νομικός Μόνικα Δαμιανού».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Μετά από ένα διάστημα επαφών στις εγγυήτριες χώρες, με τελευταίο προορισμό τις Βρυξέλλες, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυμερή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE