ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΓΚΕΛΑ για την Καραμπάχ στο πρωτάθλημα, πριν την κρίσιμη «μάχη» με τον ΑΠΟΕΛ!

ΓΚΕΛΑ για την Καραμπάχ στο πρωτάθλημα, πριν την κρίσιμη «μάχη» με τον ΑΠΟΕΛ!

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής για την Πρέμιερ Λιγκ του Αζερμπαϊτζάν ανάμεσα στην Γκαμπάλα και την Καραμπάχ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τέρμα του Αλίγεβ, όμως η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, αντέδρασε άμεσα και έφερε το ματς στα ίσα στο 9΄ με τον Ιμπραχίμλι.

Παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων που έχασαν ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους, με την Καραμπάχ που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, να ανεβαίνει στους 22 πόντους (με συντελεστή τερμάτων 18-2!) και να είναι στο… +11 από τη 2η Κέσλα που έχει αγώνα λιγότερο.

Από την άλλη, η Γκαμπάλα με τον πόντο που πήρε έφτασε στους έξι και είναι στην 7η (και προτελευταία) θέση της βαθμολογίας.

Σημειώνουμε ότι την ερχόμενη Πέμπτη (24/10), ο ΑΠΟΕΛ θα κοντραριστεί με την Καραμπάχ στο Αζερμπαϊτζάν, σε ένα κρίσιμο για την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ παιχνίδι.

Η αρχική ενδεκάδα της Καραμπάχ:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top