ΤΡΑΜΠ: Αίρονται όλες οι κυρώσεις για τη Συρία σε βάρος της Τουρκίας

ΤΡΑΜΠ: Αίρονται όλες οι κυρώσεις για τη Συρία σε βάρος της Τουρκίας

Την άρση όλων των κυρώσεων σε βάρος της Τουρκίας, αναφορικά με τη Συρία, ανακοίνωσε ο Ντόναλτ Τραμπ, σε δηλώσεις στις οποίες προέβη στο Λευκό Οίκο την Τετάρτη 23/10.

Ο Πρόεδρος Τραμπ έκανε λόγο για άρση των κυρώσεων στο περιθώριο της οριστικής κατάπαυσης πυρός μεταξύ Τουρκίας και Κούρδων στη Βόρεια Συρία καθώς όπως τόνισε η Τουρκία τον πληροφόρησε ότι θα υπάρξει «μόνιμη» κατάπαυση του πυρός μεταξύ της Τουρκίας και των Συρίων Κούρδων.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ γνωστοποίησε πως  ορισμένοι Αμερικανοί στρατιώτες θα παραμείνουν στη Συρία, για να προστατεύουν κοιτάσματα πετρελαίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το διακύβευμα της νέας πενταμερούς διάσκεψης - Σημείο καμπής ή χαμένη ευκαιρία

Κυπριακό: Το διακύβευμα της νέας πενταμερούς διάσκεψης - Σημείο καμπής ή χαμένη ευκαιρία

Το Κυπριακό εισέρχεται ίσως στην πιο κρίσιμη καμπή, ενόψει της νέας πενταμερούς διάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE