ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έξω φρενών ο Ριμπερί, έσπρωξε δύο φορές τον επόπτη

Έξω φρενών ο Ριμπερί, έσπρωξε δύο φορές τον επόπτη

Ο Φρανκ Ριμπερί ήταν έξαλλος μετά την ήττα (1-2) της Φιορεντίνα από τη Λάτσιο και ξέσπασε στον επόπτη, τον οποίο απώθησε δύο φορές. Κινδυνεύει με βαριά τιμωρία ο Γάλλος εξτρέμ.

Το βράδυ της Κυριακής (27/10) η Φιορεντίνα υπέστη εντός έδρας ήττα (1-2) από τη Λάτσιο για την 9η αγωνιστική της Serie A, δεχόμενη γκολ στο 89′ από τον Ιμόμπιλε. Το φινάλε της αναμέτρησης βρήκε τον Φρανκ Ριμπερί να είναι εκτός εαυτού.

Ο Γάλλος εξτρέμ, που είχε κάνει την ασίστ στο 1-1 του Κιέζα, την… έπεσε στον επόπτη, υποστηρίζοντας ότι στη φάση του 1-2 έχει γίνει επιθετικό φάουλ. Ο 36χρονος έσπρωξε δύο φορές τον βοηθό, ώσπου μέλος των «βιόλα» τον κράτησε για να μη συνεχίσει.

Ο Ριμπερί τελικά δέχτηκε κόκκινη κάρτα αφού είχε τελειώσει το παιχνίδι στη Φλωρεντία και πλέον κινδυνεύει με βαριά τιμωρία. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Ιταλία, με «καμπάνα» τουλάχιστον τριών αγωνιστικών. Όταν μάλιστα ο προπονητής Βιντσέντζο Μοντέλα έκανε αλλαγή τον Ριμπερί δέκα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το ματς, αυτός δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του.

«Θεώρησα ότι είναι κουρασμένος. Ίσως να νευρίασε γιατί ήθελε να περάσει εκτός αγώνα νωρίτερα» δήλωσε αστειευόμενος στο Sky Sport Italia ο Μοντέλα και πρόσθεσε για τη φάση του 1-2: «Δεν μπορώ να το καταλάβω. Όταν γίνεται μια τέτοια φάση που κρίνει ένα παιχνίδι, γιατί να μην χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία;.

Είπα στον διαιτητή: «Αν πας και το δεις και κρίνεις ότι δεν ήταν φάουλ, θα σου πάρω ένα καφέ. Αν το δεις και θεωρήσεις ότι έγινε φάουλ, θα μου πάρεις εσύ καφέ». Καθόμασταν και περιμέναμε τέσσερα λεπτά για να αποφασίσουν στο VAR αν τσεκάρει ο ίδιος ο διαιτητής τη φάση. Αν απλά πήγαινε, θα έκανε 1-2 λεπτά και τουλάχιστον θα ήμασταν σίγουροι».

Η Φιορεντίνα βρίσκεται στην 9η θέση της Serie A ύστερα από εννέα αγωνιστικές, με απολογισμό 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Η Λάτσιο είναι η 6η με 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.

sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top