ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να δώσει… συνέχεια με ΑΠΟΕΛ! Το πλάνο Πουρσαϊτίδη – Ποιες θέσεις… «παίζονται»

Να δώσει… συνέχεια με ΑΠΟΕΛ! Το πλάνο Πουρσαϊτίδη – Ποιες θέσεις… «παίζονται»

Με στόχο να δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα η Νέα Σαλαμίνα ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον ΑΠΟΕΛ (19:00) στο ματς που κλείνει την 7η αγωνιστική.

Οι ερυθρόλευκοι του Σάββα Πουρσαϊτίδη προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες με ΑΕΛ και ΕΝΠ, γεγονός που τους επέτρεψε να ανασάνουν μετά το κακό ξεκίνημα στη σεζόν. Κόντρα στον ΑΠΟΕΛ ξέρουν πως το έργο τους θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, όμως θέλουν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ τους, την έδρα αλλά και την κούραση του ΑΠΟΕΛ από το πρόσφατο ευρωπαϊκό παιχνίδι στο Αζερμπαιτζάν και να δείξουν πως και φέτος μπορούν να φτάσουν ψηλά.

Όσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του καθώς το απουσιολόγιο είναι κενό. Κίσσας και Βεσελόφσκι, διεκδικούν την θέση κάτω από τα δοκάρια με τον Σλοβάκο να έχει το προβάδισμα για να επιστρέψει σε ρόλο βασικού μετά από δύο ματς.

Στην άμυνα αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού ο Φουστάρ ενώ στη μεσαία γραμμή παίζεται η θέση δίπλα στον Κωστή ανάμεσα σε Μαριάνοβιτς και Νουρ.

Πιθανή ενδεκάδα: Βεσελόφσκι (Κίσσας), Χριστοφόρου, Φουστάρ, Λαμπότ, Ρομάν, Κορέια, Κωστή, Μαριάνοβιτς (Νουρ), Ελουντού, Τισντέλ, Κίνγκσλει

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top