Δεν σταματάνε οι στρατιωτικοί χαιρετισμοί – Πανηγυρισμός με πρώην παίκτη ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Δεν σταματάνε οι στρατιωτικοί χαιρετισμοί – Πανηγυρισμός με πρώην παίκτη ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Οι στρατιωτικοί χαιρετισμοί Τούρκων παικτών και όχι μόνο έχουν γίνει μείζον θέμα συζήτησης μετά την εισβολή της Τουρκίας στη Συρία και προκαλούν αντιδράσεις.

Μέρος αυτού του πανηγυρισμού έγινε και ο πρώην παίκτης της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ, Μίκαελ Ποτέ. Ο 35χρονος φορ ως γνωστό πλέον αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία Τουρκίας με την Ερζουρουμσπορ και στο παιχνίδι της Κυριακής στη νίκη της ομάδας του με 3-1 κόντρα στην Χατάισπορ οι συμπαίκτες του πανηγύρισαν με στρατιωτικό χαιρετισμό όπως και αυτός.

Γενικότερα όλες οι Τουρκικές ομάδες πανηγυρίζουν με αυτό τον τρόπο δείχνοντας πώς τάσσονται υπέρ της της εισβολής στη Συρία, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις ανά το παγκόσμιο.

Η ανάρτηση της ομάδας με τον πανηγυρισμό των παικτών της Ερζουρουμσπορ, ανάμεσα τους και ο Ποτέ:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE