ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη δύο μαθητών - Τους «έδωσε» στην Αστυνομία πολίτης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη δύο μαθητών - Τους «έδωσε» στην Αστυνομία πολίτης

Χειροπέδες σε δύο 17χρονους πέρασε το βράδυ της Δευτέρας (28/10) η Αστυνομία σε σχέση με υπόθεση κλοπής περιουσίας αξίας 1.500 ευρώ από αυτοκίνητο που βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης πολυκαταστήματος στη Λεμεσό.

Οι δύο μαθητές, συνελήφθηκαν μετά που πολίτης αναγνώρισε τσάντα που είχε κλαπεί από το αυτοκίνητο του.

Συγκεκριμένα, στις 27 του μήνα, άγνωστοι παραβίασαν αυτοκίνητο του που βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης πολυκαταστήματος στη Γερμασόγεια και έκλεψαν από αυτό ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλα αντικείμενα αξίας 1.500 ευρώ.

Την Δευτέρα (28/10) ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, αντιλήφθηκε δύο ανήλικους να βρίσκονταν στο χώρο στάθμευσης του πολυκαταστήματος.

Βλέποντας τους, αναγνώρισε τη τσάντα που κρατούσε ο ένας 17χρονος, ως τη δική του που είχε κλαπεί με άλλα προσωπικά του αντικείμενα, από το αυτοκίνητο του την προηγούμενη μέρα.

Αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία, μέλη της οποίας συνέλαβαν τους δύο ανήλικους.

Στην κατοχή τους εντοπίστηκε μέρος της κλαπείσας περιουσίας, ενώ στην κατοχή του ενός βρέθηκε επίσης μικρή ποσότητα κάνναβης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE