ΚΥΠΡΟΣ

Θα μετρήσουν κυρίως οι αντοχές

Θα μετρήσουν κυρίως οι αντοχές

Η παρουσία στην κορυφή της βαθμολογίας είναι κάτι που έχει σκορπίσει ικανοποίηση στον Απόλλωνα, όμως ξέρουν όλοι στο «γαλάζιο» στρατόπεδο πως η συνέχεια θα είναι αρκετά δύσκολη.

Διεκδικώντας τον τίτλο με μια ομάδα που κουβαλά μεγάλη εμπειρία όπως είναι το ΑΠΟΕΛ, η ομάδα της Λεμεσού δεν έχει άλλη επιλογή από το να αποδώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων της. Ο Ιοάν Αντόνε προσπαθεί να αξιοποιήσει το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για να βελτιώσει την ομάδα του σε κάποιους τομείς και προσδοκεί σε καλύτερες εμφανίσεις. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα θα μετρήσουν κυρίως οι αντοχές της κάθε ομάδας και ο Απόλλωνας έχει σπουδαίες μονάδες που μπορούν να τον οδηγήσουν στον τίτλο.

Επόμενος αντίπαλος για τον Απόλλωνα είναι η Ανόρθωση στον αγώνα που θα γίνει το Σάββατο στο Τσίρειο. Είναι εκτός ο τραυματίας Μάριος Στυλιανού ο οποίο παραμένει στις Βρυξέλες για αποθεραπεία και οι επίσης τραυματίες Αντράντε και Βασιλείου. Ο Ρομπέρ επιστρέφει και περιμένει ο προπονητής του Απόλλωνα ότι θα ανεβάσει την ποιότητα της ομάδας. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top