ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Αποθέωση και χορός για τον Μπέιλ (video)

Αποθέωση και χορός για τον Μπέιλ (video)

Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της εντυπωσιακής ως τώρα πορείας της Ουαλίας στα προκριματικά του Euro 2016.

Οι Ουαλοί πέρασαν με το επιβλητικό 3-0 από τη Χάϊφα κόντρα  στο Ισραήλ και πήραν κεφάλι στη βαθμολογία του δεύτερου ομίλου όπου συμμετέχει και η Εθνική Κύπρου.

Με τα δύο του γκολ ο σούπερ –σταρ των «δράκων» που έχει  συμμετοχή στα έξι από τα επτά τέρματά της στα μέχρι τώρα παιχνίδια τους στη διοργάνωση έφθασε τα τέσσερα προσωπικά και έτσι οι λίγες εκατοντάδες φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στην ισραηλινή πρωτεύουσα είχαν κάθε λόγο να τον αποθεώνουν όπως και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.
Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης που ήταν ο δημιουργός του άλλου γκολ της φιλοξενούμενης ομάδας δίνοντας ασίστ (η δεύτερη  του στα πέντε παιχνίδια της  Ουαλίας στον όμιλο)  στον Άαρον Ράμσεϊ φρόντισε να ανταποδώσει στους φίλους  της  Ουαλίας  επιδιδόμενος σ’ έναν μίνι χορό ευτυχίας.
Η Ουαλία υπό τις οδηγίες του Μπέιλ που τόσο έντονα αμφισβητείται τον τελευταίο καιρό από τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει  για πρώτη φορά εισιτήριο για τελική φάση  Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top