Kόστισε η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ Περικλή…

Kόστισε η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ Περικλή…

Αναζητώντας τους λόγους που η κατάσταση στο Κολόσσι, δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια, μπορούμε να σταθούμε και στην αποχώρηση του Περικλή Παπαπαναγή. 

Από τότε που τον… τοποθέτησαν στο πλευρό του Σωφρόνη Αυγουστή τον Δεκέμβριο του 2016, είχαμε επισημάνει ότι επειδή μιλά αρκετές γλώσσες, θα έπαιζε σημαντικό ρόλο στην επικοινωνία με τους παίχτες.

Οι παροικούντες στο Κολόσσι, γνωρίζουν καλύτερα από μας, τον ρόλο που είχε για δυόμισι χρόνια ο Ελλαδίτης. Ήταν βοηθός προπονητή, έκανε και στο σκάουτινγκ των επόμενων αντιπάλων.

Θυμίζουμε ότι αποχώρησε μέσα Ιουλίου, όχι γιατί τα τσούγκρισε με οποιονδήποτε άνθρωπο της ομάδας, αλλά επειδή ήρθε πρόταση να αναλάβει θέση στο τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ.

Είχε προβεί σε δηλώσεις ο ίδιος, ότι αποφάσισε και για οικογενειακούς λόγους, να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η ομάδα του Ηρακλείου κάνει… θαύματα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Ληγκ, είναι στην 3η θέση του πίνακα.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε πορεία εσωκομματικών εκλογών – Οι «ισχυρές» υποψηφιότητες και ο κίνδυνος των εσωτερικών εντάσεων

ΔΗΣΥ: Σε πορεία εσωκομματικών εκλογών – Οι «ισχυρές» υποψηφιότητες και ο κίνδυνος των εσωτερικών εντάσεων

Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη διαδικασία υποβολής ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα βουλευτικά ψηφοδέλτια του Δημοκρατικού Συναγερμού, το πολιτικό θερμόμετρο στην Πινδάρου ανεβαίνει αισθητά. Η ημερομηνία-ορόσημο της Τρίτης, 9 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να αποτελέσει την αφετηρία για έντονες εσωκομματικές διεργασίες, με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις να συγκλίνουν στο ότι οι κάλπες, δεν θα αποφευχθούν σε αρκετές επαρχίες.