ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟ: Δεν υποστηρίζεται μηχανικά πλέον ο 20χρονος

ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟ: Δεν υποστηρίζεται μηχανικά πλέον ο 20χρονος

Φαίνεται να απέφυγε τον κίνδυνο ο 20χρονος που τραυματίστηκε την Κυριακή (27/10) από κεραυνό, όταν μαζί με τον θείο του και τον 12χρονο αδελφό του βρισκόταν σε κυνηγετική εξόρμηση.

Ο 20χρονος νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας σε κατάσταση καταστολής και με μηχανική υποστήριξη.

Ωστόσο, λόγω της βελτίωσης που παρουσίασε η υγεία του, αποφασίστηκε να μην υποστηρίζεται πλέον μηχανικά και να βγει από καταστολή.

Μάλιστα, ο 20χρονος άρχισε να επικοινωνεί και με το περιβάλλον.

Θυμίζουμε ότι ο 20χρονος, μαζί με τον 12χρονο αδελφό του και τον 61χρονο θείο του, την Κυριακή (27/10) βρίσκονταν στον Άγιο Γεώργιο Αλαμάνου για κυνήγι.

Σε κάποια στιγμή, ξέσπασε καταιγίδα και τα τρία πρόσωπα, θέλοντας να προστατευθούν από τις βροχές, στάθηκαν κάτω από δέντρο, το οποίο λίγο αργότερα κτύπησε κεραυνός.

Ο 20χρονος και ο 61χρονος τραυματίστηκαν, ενώ ο 12χρονος ευτυχώς, όχι.

Ο 20χρονος νοσηλεύθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στην Λευκωσία, ενώ ο 61χρονος θείος του, είναι εκτός κινδύνου.

Ο 61χρονος υπέστη εγκαύματα στο σώμα του.

Ο 20χρονος, μεταξύ άλλων έφερε αιμάτωμα στο κεφάλι μετά την πτώση του στο έδαφος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top