Γαλλία: 33 τραυματίες σε τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο που είχε προορισμό το Λονδίνο

Γαλλία: 33 τραυματίες σε τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο που είχε προορισμό το Λονδίνο

Τριάντα τρεις άνθρωποι, εκ των οποίων οι 20 ξένοι, τραυματίστηκαν την Κυριακή 4/11 σε τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο σε έναν αυτοκινητόδρομο στη βόρεια Γαλλία, όπως ανέφεραν οι τοπικές αρχές.

Το λεωφορείο της εταιρείας Flixbus, που εκτελούσε το δρομολόγιο από το Παρίσι στο Λονδίνο, ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Από τους 33 επιβαίνοντες, οι 29 τραυματίστηκαν ελαφρά και τέσσερις σοβαρά. Μεταξύ των επιβατών ήταν 11 Βρετανοί, τρεις Αμερικανοί, δύο Ισπανοί, ένας Αυστραλός, ένας Ολλανδός, ένας Ρουμάνος και ένας Ρώσος.

Λόγω του ατυχήματος έκλεισε προσωρινά η έξοδος κοντά στην οποία ανατράπηκε το λεωφορείο, ωστόσο η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Α1 συνεχίστηκε κανονικά.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE