Γαλλία: 33 τραυματίες σε τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο που είχε προορισμό το Λονδίνο

Γαλλία: 33 τραυματίες σε τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο που είχε προορισμό το Λονδίνο

Τριάντα τρεις άνθρωποι, εκ των οποίων οι 20 ξένοι, τραυματίστηκαν την Κυριακή 4/11 σε τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο σε έναν αυτοκινητόδρομο στη βόρεια Γαλλία, όπως ανέφεραν οι τοπικές αρχές.

Το λεωφορείο της εταιρείας Flixbus, που εκτελούσε το δρομολόγιο από το Παρίσι στο Λονδίνο, ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Από τους 33 επιβαίνοντες, οι 29 τραυματίστηκαν ελαφρά και τέσσερις σοβαρά. Μεταξύ των επιβατών ήταν 11 Βρετανοί, τρεις Αμερικανοί, δύο Ισπανοί, ένας Αυστραλός, ένας Ολλανδός, ένας Ρουμάνος και ένας Ρώσος.

Λόγω του ατυχήματος έκλεισε προσωρινά η έξοδος κοντά στην οποία ανατράπηκε το λεωφορείο, ωστόσο η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Α1 συνεχίστηκε κανονικά.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.