ΑΘΛΗΤΙΚΑ

UEFA Ranking: Ποια Ελλαδα και Κροατία; Από ΑΛΛΗ χώρα κινδυνεύει η Κύπρος να χάσει την 15η θέση (ΠΙΝΑΚΑΣ)

UEFA Ranking: Ποια Ελλαδα και Κροατία; Από ΑΛΛΗ χώρα κινδυνεύει η Κύπρος να χάσει την 15η θέση (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Η σπουδαία νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Καραμπάχ, ανέβασε την Κύπρο στην προνομιούχο 15η θέση, ξεπερνώντας την Ελλάδα, με τη χώρα μας μάλιστα να έχει σαφώς περισσότερες πιθανότητες για να τερματίσει πιο πάνω από τη «μητέρα πατρίδα» στη βαθμολογία των χωρών της UEFA.

Και αυτό γιατί η ομάδα της Λευκωσίας απέκτησε πλέον ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης έναντι της Καραμπάχ (εκτός κι αν… «αυτοκτονήσει» πάλι απέναντι στην Ντουντελάνζ ο ΑΠΟΕΛ) και ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να μην τερματίσει ούτε καν στην 3η θέση του ομίλου του, που εξασφαλίζει εισιτήριο για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Από εκεί και πέρα, εκτός από την Κροατία και τη Σερβία, στο «κόλπο» για την 15η θέση μπήκε από την… εξωτερική και μάλιστα δυναμικά η Σκωτία, αφού το βράδυ της Πέμπτης οι Σέλτικ και Ρέιντζερς πήραν δύο απρόσμενες νίκες απί των Λάτσιο και Πόρτο αντίστοιχα!

Μάλιστα, η πρώτη προκρίθηκε ήδη στους «32», ενώ η δεύτερη ισοβαθμεί στην πρώτη θέση του 7ου ομίλου με την Γιάνγκ Μπόις, έχοντας αμφότερες από 7 βαθμούς, τρεις περισσότερους από Φέγενορντ και Πόρτο έχει φυσικά, σημαντικό πλεονέκτημα πρόκρισης στους «32»…

Δείτε αναλυτικά τον πίνακα, όπου η Σκωτία πέρασε πλέον στην 16η θέση, ρίχνοντας την Ελλάδα στη 17η, πλησιάζοντας σε… απόσταση αναπνοής την Κύπρο:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top