ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Επιδίδονται τα κατηγορητήρια για τον 16χρονο αδικοχαμένο Παναγιώτη –Μέχρι τέσσερα χρόνια - ‘Να πνάσει λίγο η ψυχή μας…»

ΛΑΡΝΑΚΑ: Επιδίδονται τα κατηγορητήρια για τον 16χρονο αδικοχαμένο Παναγιώτη –Μέχρι τέσσερα χρόνια -  ‘Να πνάσει λίγο η ψυχή μας…»

Εντός του τρέχοντος μήνα αναμένεται να γίνει η καταχώριση της υπόθεσης που αφορά τον θάνατο του 16χρονου Παναγιώτη Στεφανή από τους Τρούλλους.

Η υπόθεση αναμένεται εντός των επόμενων εβδομάδων να καταχωρισθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Προσεχώς θα συνταχθούν τα κατηγορητήρια και να επιδοθούν οι κλήσεις στα τέσσερα πρόσωπα που θα οδηγηθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου γι’ αυτή την υπόθεση. Πρόκειται για άτομα που κατάγονται από την επαρχία Λάρνακας και ήταν θαμώνες στο επίδικο πάρτι της 14ης Απριλίου 2019, κατά το οποίο ο 16χρονος Παναγιώτης Στεφανή κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Όπως γράψαμε τις προηγούμενες ημέρες, εναντίον των τεσσάρων κατηγορουμένων θα απαγγελθούν κατηγορίες πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας κατά παράβαση του άρθρου 210 του ποινικού κώδικα. Η συγκεκριμένη κατηγορία επισύρει μέχρι και ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων.

Θυμίζουμε, ότι οι γονείς του Παναγιώτη είχαν καταγγείλει ότι ο γιος τους δεχόταν συστηματικά μπούλινγκ από άλλους νεαρούς εξαιτίας του σωματότυπου του και ότι το μοιραίο βράδυ εξαναγκάστηκε να καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Ο 16χρονος σε κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε λιπόθυμος στο έδαφος. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι οικείοι του αδικοχαμένου έφηβου θεωρούν πως η απόδοση ευθυνών θα είναι μιας μορφής δικαίωση.

Είναι χαρακτηριστικές οι τοποθετήσεις του χαροκαμένου πατέρα του 16χρονου, Θεοδόση Στεφανή. Μιλώντας στο AlphaNews.live είπε μεταξύ άλλων: «Ελπίζω κι εύχομαι όλα να πάνε καλά. Να πνάσει λίγο η ψυχή μας και να απαλύνει η πληγή μας από τούτο το μαράζι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top