ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΓΚΩΜΗ-ΕΓΚΛΗΜΑ: 'Αν ξυπνήσει ο νεκρός μέσα από τον τάφο, θα ξυπνήσει και ο γιος μου'

ΕΓΚΩΜΗ-ΕΓΚΛΗΜΑ: 'Αν ξυπνήσει ο νεκρός μέσα από τον τάφο, θα ξυπνήσει και ο γιος μου'

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας από τα ξημερώματα της Κυριακής (03/11) το θύμα του επεισοδίου που σημειώθηκε έξω από το νυχτερινό μαγαζί Plus στην Έγκωμη. 

Ο 30χρονος από τη Συρία εντοπίστηκε αιμόφυρτος έξω μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε στο κεφάλι. 

Είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

Η κατάσταση της υγείας του είχε κριθεί από τους θεράποντες ιατρούς ως εξαιρετικά κρίσιμη και βρίσκεται διασωληνωμένος σε κωματώδη κατάσταση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θεωρείται κλινικά νεκρός. 

Όπως μεταδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής (08/11), στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Άλφα Κύπρου, η μητέρα του έφθασε στην Κύπρο και ενημερώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση του γιου της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλούνται στο ρεπορτάζ, φέρεται να είπε πως 'αν ξυπνήσει ο νεκρός μέσα από τον τάφο, θα ξυπνήσει και ο γιος μου'.

Για την υπόθεση τελούν υπό κράτηση έξι πρόσωπα, κάποια εξ αυτών για το αδίκημα της απόπειρας φόνου, και άλλοι για συνέργεια.

Οι έρευνες στο ΤΑΕ Λευκωσία συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Οι εξετάσεις βρίσκονται σε πολύ αρχικό στάδιο και σε συνεχή εξέλιξη. Έχουν ληφθεί 40 καταθέσεις ενώ με βάση το ανακριτικό έργο που υπολείπεται αναμένεται να ληφθούν ακόμα περί τις 50 τουλάχιστον καταθέσεις, οι πλείστες εξ αυτών με τη βοήθεια διερμηνέα λόγω του ότι τα εμπλεκόμενα πρόσωπα είναι αλλοδαποί.

Διενεργήθηκαν επίσης επτά έρευνες σε οικίες και υποστατικά και παραλήφθηκε αριθμός τεκμηρίων για επιστημονικές εξετάσεις.

Στο μικροσκόπιο των ανακριτών βρίσκεται επίσης και το υλικό που παραλήφθηκε από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, ενώ για τους υπόπτους θα διενεργηθούν αναγνωριστικές παρατάξεις.

Θα ζητηθεί, επίσης, η έκδοση διαταγμάτων εξασφάλισης τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, ενώ αναζητούνται και άλλα πρόσωπα, η μαρτυρία των οποίων αναμένεται να βοηθήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Το όπλο δεν έχει ανευρεθεί. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top