Τα είπε ο Μιχαηλίδης με… ΑΕΚ για αναβάθμιση «Αρένα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τα είπε ο Μιχαηλίδης με… ΑΕΚ για αναβάθμιση «Αρένα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε στα γραφεία του ΚΟΑ την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 με αντιπροσωπεία της ΑΕΚ Λάρνακας αποτελούμενη από το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Γιώργο Σάββα και τον Γενικό Διευθυντή Αυξέντη Ευάγγελου.

Στη συνάντηση συζητήθηκε θέμα συγκεκριμένων βελτιωτικών εργασιών στο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ για να ενταχθεί το στάδιο στην κατηγορία ΟΥΕΦΑ 4.

Εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστησαν επίσης το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Στέλιος Στυλιανού, ο προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών Δημήτρης Παρτέλλας και η λειτουργός Αυγή Νεοκλέους.

Πηγή: ΚΟΑ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE