Ανασχηματισμός στις 21 Μαΐου; - Όλες οι πληροφορίες
Έντονη είναι η φημολογία το τελευταίο διάστημα, ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προχωρήσει σε ριζικό ανασχηματισμό της Κυβέρνησής του, ενώ ακούγεται μάλιστα και συγκεκριμένη ημορομηνία.
Σύμφωνα με τη Eurostat, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, 8,3 εκατομμύρια (57,0%) παρέμειναν άνεργοι και άλλα 3,3 εκατομμύρια (22,6%) κατέστησαν οικονομικά ανενεργά.
H Eurostat διευκρινίζει τα ποσοστά αυτά αυτά βασίζονται σε εποχικά διορθωμένα στοιχεία, τα οποία δημοσιεύονται για πρώτη φορά σήμερα, αλλά δεν περιλαμβάνουν δεδομένα για τη Γερμανία.
Αναλυτικά η Eurostat αναφέρει ότι από το σύνολο των ατόμων που απασχολούνταν αρχικά κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019, 2,3 εκατομμύρια (1,2%) κατέστησαν άνεργα το δεύτερο τρίμηνο του 2019 και 4,0 εκατομμύρια (2,1%) περιήλθαν σε οικονομική αδράνεια.
Από τα άτομα που αρχικά θεωρήθηκαν ως οικονομικά ανενεργά κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019, 3,7 εκατομμύρια άτομα (3,2%) μπήκαν στην απασχόληση το δεύτερο τρίμηνο του 2019 και άλλα 3,7 εκατομμύρια (3,2%) στην ανεργία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις