ΔΙΕΘΝΗ

Τρία εκατομμύρια άνθρωποι βρήκαν δουλειά στην ΕΕ μεταξύ πρώτου και δεύτερου τριμήνου του 2019

Τρία εκατομμύρια άνθρωποι βρήκαν δουλειά στην ΕΕ μεταξύ πρώτου και δεύτερου τριμήνου του 2019

"Μεταξύ του πρώτου τριμήνου του 2019 και του δεύτερου τριμήνου του 2019, 3,0 εκατομμύρια άνθρωποι (το 20,4% όλων των ανέργων κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019) βρήκαν δουλειά", σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Eurostat, η στατιστική υπηρεσία της ΕΕ.

Σύμφωνα με τη Eurostat, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, 8,3 εκατομμύρια (57,0%) παρέμειναν άνεργοι και άλλα 3,3 εκατομμύρια (22,6%) κατέστησαν οικονομικά ανενεργά.

H Eurostat διευκρινίζει τα ποσοστά αυτά αυτά βασίζονται σε εποχικά διορθωμένα στοιχεία, τα οποία δημοσιεύονται για πρώτη φορά σήμερα, αλλά δεν περιλαμβάνουν δεδομένα για τη Γερμανία.

Αναλυτικά η Eurostat αναφέρει ότι από το σύνολο των ατόμων που απασχολούνταν αρχικά κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019, 2,3 εκατομμύρια (1,2%) κατέστησαν άνεργα το δεύτερο τρίμηνο του 2019 και 4,0 εκατομμύρια (2,1%) περιήλθαν σε οικονομική αδράνεια.

Από τα άτομα που αρχικά θεωρήθηκαν ως οικονομικά ανενεργά κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019, 3,7 εκατομμύρια άτομα (3,2%) μπήκαν στην απασχόληση το δεύτερο τρίμηνο του 2019 και άλλα 3,7 εκατομμύρια (3,2%) στην ανεργία.


 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top